Vijesti

Dodik: Ne interesuju me Šarović i SDS, čekam odluku Mićića

Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je u Bijeljini da SNSD nije razgovarao sa SDS-om već sa Mićom Mićićem i da svaki dogovor doživljava kao dogovor s njim i da čekaju kako će se stvari odvijati u narednih dan-dva i kako će reagirati Mićić.

„Mi nismo razgovarali sa SDS-om, mi smo pričali sa gospodinom Mićićem i svaki dogovor doživljavamo kao dogovor sa njim i njegovom ekipom. Kako to doživljava Šarović – njegova je stvar, a ne naša“, rekao je Dodik novinarima.

Komentirajući informacije da neke zemlje regiona pritišću SDS da ne izbaci Mićića iz stranke, Dodik je rekao da je to njihova unutrašnja stvar i da njega lično, kao ni SNSD, ne interesira šta radi i šta će ubuduće raditi SDS.

On je dodao da u SNSD sada čekaju kako će se stvari odvijati u narednih dan-dva i kako će reagovati Mićić da bi znali “kako će se dalje kretati”.

„Naša partijska organizacija ovdje je moćna i jaka, ima moju podršku u potpunosti i učinićemo sve da na ovim izborima budemo dio pobjede ovdje u Bijeljini“, rekao je Dodik.

 Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare