Vijesti

Dodik nije dugo čekao, krenuo u sječu glava. Pale prve smjene

Kako je Milorad Dodik i najavio, krenule su smjene kadrova SPS-a, kojeg je lider SNSD-a označio kao krivca što je izgubio izbore u Banjoj Luci.

Kako je javila ATV, Vlada Republike Srpske smijenila je danas na vanrednoj sjednici Gorana Selaka sa mjesta direktora KPZ Tunjice.

Vlada Republike Srpske usvojila je na današnjoj sjednici Odluku o davanju saglasnosti na Pravilnik o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta u Republičkoj upravi za igre na sreću.

Na istoj sjednici smijenjena je i Marina Selak, načelnik Odjeljenja Republičke uprave za igre na sreću, javila je ATV.

Marina i Goran Selak

“Na današnjoj posebnoj sjednici Vlade Republike Srpske prihvaćena je i usmena informacija ministra pravde Republike Srpske Antona Kasipovića, koji je informisao Vladu Republike Srpske da će biti doneseno rješenje o razrješenju direktora Kazneno-popravnog zavoda Tunjice Gorana Selaka sa mjesta direktora i istovremeno informisao Vladu da će poslove rukovođenja ovom ustanovom preuzeti zamjenik direktora do izbora novog direktora KPZ Tunjice”, saopšteno je iz Vlade RS.

Prethodno je Izvršni komitet SNSD-a na današnjoj sjednici u Banjaluci donio odluku o raskidu koalicione saradnje na svim nivoima sa Socijalističkom partijom Srpske (SPS).Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare