Politika

Dodik poručio iz Donje Piskavice: “Branim interese srpskog naroda”

Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je večeras da će biti riješen problem niskonaponske mreže u banjalučkoj mjesnoj zajednici Donja Piskavica, ali i sve što je neophodno za njene stanovnike.

Dodik je novinarima, nakon što je sa predsjednikom Gradskog odbora SNSD-a Vladom Đajićem posjetio ovu mjesnu zajednicu, rekao da je Vlada Republike Srpske, predvođena SNSD-om, riješila značajna pitanja za stanovnike Donje Piskavice, prenosi Srna.

On je naglasio da “brani interese srpskog naroda i Republike Srpske, koja je garant opstanka srpskog naroda”.

“Narod Kozare i Potkozarja, gdje pripada i ovaj prostor je bio stradalnički u Drugom svjetskom ratu. Ova vlast je učinila sve kako bi unaprijedila život stanovnika na tim prostorima”, istakao je Dodik.

Đajić smatra da je neophodno da ova SNSD sa koalicionim partnerima pobijedi na opštim izborima, jer će nakon toga nastaviti realizaciju značajnih projekata.

“Sve smo učinili kako bi Donja Piskavica ali i ostale mjesne zajednice u Banjoj Luci riješile probleme sa kojima se suočavaju. Nažalost, sadašnja vlast u Banjoj Luci ništa nije uradila po tom pitanju”, rekao je Đajić.

On kaže da je jedan od ciljeva i unapređenje proizvodnje zdrave hrane i privlačenje stranih investicija.

“Program SNSD-a jeste razvoj Banje Luke, što je sa sadašnjom gradskom vlašću onemogućeno. Vjerujem da ćemo, ipak, nakon predstojećih izbora imati dvotrećinsku vlast i nastaviti sa razvojem Srpske”, naveo je Đajić.

Aleksandar Šibarević iz Mjesnog odbora SNSD-a Donja Piskavica rekao je da je neophodno riješiti problem niskonaponske mreže u ovoj mjesnoj zajednici.

“Siguran sam da će uz pomoć institucija Republike Srpske to pitanje biti riješeno”, dodao je on.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare