Vijesti

Dodik: SNSD kreće u reviziju. Vidjet ćemo ko je privržen stranci

Milorad Dodik je, nakon sjednice Predsjedništva SNSD, rekao da SNSD kreće u reviziju u svim lokalnim zajednicama kako bi do kraja godine znali ko je ostao privržen stranci.

On je istakao da je SNSD dao podršku Vladi RS. Naveo je i da je Predsjedništvo SNSD-a podržalo napore da ne dođe do povećanja cijene struje u Republici Srpskoj.

Govoreći o ponavljanju izbora u Srebrenici i Doboju, on je izrazio očekivanje da će pobjedu ponovo odnijeti kandidati SNSD-a, odnosno Mladen Grujičić i Boris Jerinić.

Istakao je da SNSD nije želio da vodi prljavu kampanju za Lokalne izbore prošle godine, te da su uprkos tome uspjeli da ostvare dobar rezultat na izborima.

On se osvrnuo i na društvene mreže ističući da se “imaginarni i virtuelni svijet nametnuo kao neizostavni faktor”, te da će SNSD u narednom periodu da se se ozbiljno posveti društvenim mrežama.

“Angažovaćemo stručnu agenciju koja će se voditi pitanjima koncipiranja naših odnosa prema društvenim mrežama. Mislim da ćemo za nekoliko mjeseci biti najvažniji faktor na tom planu”, poručio je Dodik.

Ponovio je da SNSD ne podržava rad trenutnog visokog predstavnika u BiH i da joj novi ne treba.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare