Politika

Dodikovo stanje stabilno i nije životno ugrožen

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik, koji je hosipitalizovan u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, stabilnog je zdravstvenog stanja i nije životno ugrožen, potvrđeno je za RTRS.

Iz UKC-a, gdje je sinoć primljen na liječenje, saopšteno je da je u toku detaljna dijagnostička obrada.

Urađen je još jedan test na virus korona, a rezultat prvog, zbog kontakta sa osobom zaraženom virusom, bio je negativan.

Dodik je zbog mučnine i bolova u želucu hospitalizovan u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske. Njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

“Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik hospitalizovan je u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske zbog mučnine i bolova u želucu, a zdravstveno stanje za sada je stabilno i nije životno ugrožen. U toku je detaljna dijagnostička obrada”, saopšteno je iz UKC-a Srpske.

Zdravstveno stanje srpskog člana Predsjedništva i lidera SNSD-a praćeno je redovno jer je boravio u izolaciji od 16. decembra zbog kontakta sa osobom zaraženom virusom korona.

“Predsjednik je osjećao određenu malaksalost i zbog te malaksalosti kao i mučnine sinoć je primljen u UKC. Ono što je jako bitno jeste da, osim toga što sam spomenuo, predsjednik se osjeća dobro, nije priključen na bilo kakve aparate, na bilo kakve uređaje za pomoć pri disanju ili bilo čemu. Dakle, osjeća se dobro. Prati se njegovo kompletno stanje i već sutra ujutro će biti više informacija”, izjavio je Kovačević.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare