Vijesti

Dok opozicija pravi protest u Banjoj Luci, SNSD ih pravi u Bijeljini. Najavljuju promjene

Dok opozicija u RS pravi proteste u Banjoj Luci, SNSD ih organizira u Bijeljini pod nazivom “Bijeljina mora bolje”.

Okupili su nekoliko stotina građana. Uoči početka skupa, organizatori su se obratili okupljenim medijima, pojasnivši razloge protesta.

Vladimir Lazić, predsjednik Gradske organizacije SNSD Bijeljina, kazao je da veliki broj okupljenih građana pokazuje da narodu nije svejedno.

“Glavno je da istaknemo da Bijeljina može bolje. Da svi zajedno možemo bez problema izgraditi Bijeljinu i Semberiju i Republiku Srpsku”, istakao je.

Predsjednik GO Demos Bijeljina i poslanik u NSRS Milan Dakić kazao je da je Bijeljina spremna na promjene.

“Da ne želimo da stagnira. Da građani žele da ispred njih stanemo, da ne gubimo vrijeme. Večeras je početak tih promjena koje treba da se dese”, istakao je.

Predrag Jović, iz stranke SDS Semberija Mićo Mićić, kazao je da je Bijeljina bila najpoznatija po ekonomskom razvoju i investicijama.

“U zadnjih godinu dana ništa se nedobro dešava. Pozivamo političke partije na dogovor o svim projektima u Bijeljini”, kazao je.

Predsjednik Pokreta za Bijeljinu Milenko Mitrović kaže da su došli da kažu gradonačelniku Bijeljine Ljubiši Petroviću iz SDS-a da nema prava na grešku.

“Ima dva izbora. Da krene da radi da naši ljudi budu zadovoljni ili da da ostavku i vrati se svome poslu za koji je školovan”, istakao je.

Aleksandar Đurđević, predsjednik Skupštine Grada Bijeljine poslao je poruku da Bijeljina nema više vremen za gubljenje.

“Nije vrijeme za izgovore. Jedino je bitno da Bijeljina ne smije više da tapka u mjestu”, kazao je.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare