Politika

Doktorica Alma Konjhodžić o zabrani testiranja u privatnim klinikama: Imaš tenkove za borbu, ali ih ne koristiš

Doktorica Alma Konjhodžić objavila je na svom Facebook profilu status u kojem govori testiranju na koronavirus i o tome zašto se to ne može raditi u privatnim klinikama. Status prenosimo u cijelosti:

U trenutku kad nam je smrtnost od korone 4%, a narod lud od izolacije i bombastičnih idiotskih poluinformacija, šalju se inspekcije u privatne laboratorije koje rade testove na Covid19 i bore se od prvog dana.

Kada ne nađu ništa zbog čega bi zatvorili ovakvu laboratoriju jer imaju sve i više od toga, onda joj zabrane testiranje na Covid19.

Da pojasnim, Genetički Centar Alea se prvi stavio na dispoziciju državi sa svojom opremom i stručnjacima da rade testiranja. Nakon toga ide salva mišljenja i stavova “stručnjaka” kako ne treba testiranje, šta će nam to, uzimaju se pare, testovi ne valjaju, nisu pouzdani i slične gluposti… Kad se to nije baš “primilo” onda kreću ozbiljni napadi da su nalazi netačni, ko je certificiran i ko nije i onda se sje*aše jer NIKO nije certificiran. Eh, šta ćemo kako ćemo, pa fino idu inspekcije i maltretiranje.

I na kraju ferman da se zabranjuje testiranje na Covid19. Znači, imaš vojsku, tenkove i avione za rat i zabrane ti da ih koristiš…

Može li mi molim Vas neko objasniti ovo jer ne kontam ili sam samo glupa?Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare