Nevjerovatna stvar desila se na košarkaškom terenu u SAD kada je, vjerovali ili ne, dostavljač hrane prekinuo utakmicu.
Sport

Dostavljač prekinuo utakmicu dok je tražio ko je naručio hranu

Nevjerovatna stvar desila se na košarkaškom terenu u SAD kada je, vjerovali ili ne, dostavljač hrane prekinuo utakmicu. Naime, utakmica američke univerzitetske košarkaške lige između Loyola Chicaga i Duquesnea nakratko je prekinuta zbog uljeza na terenu. Ali nije se radilo ni o gledatelju željnom pažnje. Ni nekom od igrača s klupe, nego o dostavljaču hrane koji je usred igre izašao na parket i tražio naručitelja.

Utakmica američke univerzitetske košarkaške lige između Loyola Chicaga i Duquesnea nakratko je prekinuta zbog uljeza na terenu. Ali nije se radilo ni o gledatelju željnom pažnje. Ni nekom od igrača s klupe, nego o dostavljaču hrane koji je usred igre izašao na parket i tražio naručitelja.

Dok je Loyola bila u napadu, dostavljač, vozač Uber Eatsa s vrećicom hrane došao je na nekoliko centimetara od igrača s loptom. Kad ga je ugledao, sudija mu je odmahivao da se makne s terena. Ali dostavljač se samo smjestio u kut terena i valjda čekao da se igra zaustavi, što se uskoro i dogodilo.

Na snimci iz drugog ugla vidi se da dostavljač uopće nije svjestan da prekida utakmicu. Nego samo traži čovjeka koji je naručio hranu. Nije jasno kako je dospio sve do parketa, ali navodno je naposljetku pronašao naručitelja i otišao po sljedeću dostavu.

Tagovi:


Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare