Sport

Edis Kovačević, predsjednik FK Željezničar: Mulalić ostaje trener, ponosni smo na navijače!

Rukovodstvo FK Željezničar upravo se obraća javnosti te odgovara na pitanja prisutnih novinara u povodu svih aktuelnih tema u bosanskohercegovačkom fudbalskom premijerligašu.

“Trenutno smo na četvrtom mjestu sa utakmicom manje. Generalno smo zadovoljni rezultatom ekipe, uzimajući u obzir okolnosti u kojima radimo i poslujemo. Vidljivo je da smo ostvarili značajan napredak u igračkom smislu.

Vratili smo Željine navijače na stadion. Zahvaljujem se svim našim navijačima. Po posjeti smo treći klub u regiji. To je na ponos svima nama. I mi smo, na kraju, navijači Želje”, rekao je predsjednik FK Željezničar Edis Kovačević.

Dodao je da je Upravni odbor sarajevskih “Plavih” održao sjednicu te raspravljao o jesenjoj polusezoni. Zauzet je stav i o statusu šefa stručnog štaba Edisa Mulalića.

“Razmatrali smo izvještaj šefa stručnog štaba. Imali smo vrlo korisne, otvorene razgovore. Upravni odbor je usvojio izvještaj. Dao je povjerenje šefu stručnog štaba da i u narednoj polusezoni vodi ekipu”, rekao je Kovačević.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare