Magazin

Elon Musk prekinuo s Grimes. Njegova bivša žena otkrila mračnu stranu života s njim

Elon Muska i glazbenica Grimes nedavno su prekinuli nakon tri godine veze. Bivši par i dalje je u dobrim odnosima, tvrdi Musk, te se zajedno brinu o njihovom jednogodišnjem sinu X Æ A-Xiiju.

Elon iza sebe ima tri propala braka, no s dvije žene. Od 2000. do 2008. bio je u braku s Justine Musk, a poslije je dvaput ženio Talulah Riley. Prvi put su se vjenčali 2010. godine i tada je brak trajao dvije godine. Već 2013. ponovo su se vjenčali, ali su se razveli tri godine poslije.

Justine, njegova prva supruga, ispričala je kako joj je bilo u braku s Muskom. Iznijela je mračnu stranu života s ovim milijarderom.

"U kasno proljeće 2008. godine moj suprug Elon Musk zatražio je razvod nakon osam godina braka i petero djece. Šest tjedana kasnije poslao mi je poruku da se zaručio s prelijepom britanskom glumicom Talulah Riley koja je u ranim dvadesetima i koja se zbog njega preselila u Los Angeles. Tada sam pomislila da se moj život s tim muškarcem pretvorio u klišej", otkrila je tada. 

Musk i Justine upoznali su se dok je on još bio student. Iako je bila s njim uz sve uspone i padove, ostavio ju je. Zbog ugovora koji je potpisala nakon vjenčanja ostala je bez svega što je stekla u braku.

"Rekao mi je da moramo otići kod odvjetnika koji će nam pomoći oko financijskog sporazuma na kojem u njegovoj kompaniji inzistiraju. Kada sam ga pogledala u čudu, rekao je da nije riječ o predbračnom ugovoru", rekla je tada Justine.

U tom ugovoru navodno je pisalo da njoj nakon razvoda pripada obiteljska vila u Los Angelesu, koju će poslije naslijediti njezina djeca, da se razvodom odriče bračne stečevine te da ništa što su si izrekli za vrijeme braka niti napravili ne smiju spominjati u sudskim procesima.

"Potpisala sam jer sam mu slijepo vjerovala. Čemu brak ako mu ne vjerujem? Bili smo srodne duše. Vjerovala sam da se nikada nećemo rastati. Život bez njega bio mi je nezamisliv", rekla je Justine.

Justine tvrdi da se Elon s godinama promijenio i postao zahtjevan. Tjerao ju je da bude, kako je ona rekla, trofejna plavuša. Htio je da posvijetli kosu, više vremena posvećuje izgledu te da se uvijek smješka dok svi oko nje pričaju o politici. 

"Nisam se mogla prepoznati. Pretvorila sam se u trofejnu ženu - i bila sam loša u tome. Nisam bila dovoljno orijentirana na detalje da bih održavala savršenu kuću ili bila savršena domaćica. Nisam mogla više sakrivati dosadu kada su muškarci razgovarali, a žene se smiješile i slušale. Nisam bila zainteresirana za botoks, šminku ili skrivanje ožiljaka od carskih rezova. Bez obzira na to što sam to isticala, Elon me tjerao da postanem plavuša", ispričala je Justine u ispovijesti.