Sport

FK Sarajevo od danas ima oficijelnu mobilnu aplikaciju

Fudbalski klub Sarajevo, u saradnji sa softverskom kompanijom Ant Colony, je lansirao novu aplikaciju pomoću koje navijači mogu pratiti raspored i rezultate utakmica, obezbijediti pojedinačne i sezonske ulaznice, te osvojiti vrijedne nagrade.

Oficijelna aplikacija pruža detaljan pregled svih utakmica i novosti fudbalskog kluba, statistike igrača, kao i mogućnost kupovine proizvoda u sklopu Fan Shop-a putem mobilnog uređaja.

Prethodno je kupovina proizvoda i ulaznica bila isključivo dostupna na prodajnim mjestima i web stranici, a vjerni navijači korištenjem aplikacije mogu ostvariti i dodatne pogodnosti. Naime, prilikom svake kupovine, čitanja novosti ili pregleda videa, korisnici osvajaju određeni broj bodova, koje mogu zamijeniti za vrijedne nagrade uključujući proizvode iz Fan Shop-a i ulaznice za utakmice.

Kao prvu ekskluzivnu ponudu, FK Sarajevo je organizovao nagradnu igru u kojoj svi navijači koji preuzmu aplikaciju mogu osvojiti besplatne ulaznice za svaku domaću utakmicu, kao i mogućnost osvajanja novog dresa, saopćeno je iz FK Sarajevo.

„Približavanje kluba našim navijačima i simpatizerima, posebno mlađim generacijama kroz modernizaciju i digitalizaciju poslovanja su nam strateški prioriteti. Želimo pružiti izvrsno iskustvo svim korisnicima FK Sarajevo aplikacije koji će na jednom mjestu imati sve informacije, pristup ekskluzivnom sadržaju, moći će obnoviti članstvo, kupiti karte za svaku utakmicu i biti nagrađeni skupljanjem bodova za svaku ostvarenu kupovinu. Naš Klub će nastaviti pratiti svjetske trendove i u budućnosti i pozicionirati se kao najbolji sportski bh. brand“, izjavila je generalna direktorica FK Sarajeva, Ajla Alimanović.

Razvijena u suradnji sa softverskom kompanijom iz Sarajeva, Ant Colony, aplikacija predstavlja još jedan korak u ostvarenju vizije FK Sarajevo da bude najbolji i najorganiziraniji sportski klub u Bosni i Hercegovini.

„Izuzetno smo ponosni na partnerstvo sa FK Sarajevo i proizvod koji smo zajedno kreirali. Klub je ranije ušao u novu fazu strateškog poslovanja, s fokusom na rast i ostvarivanje rezultata na svjetskoj pozornici. Kako bi ostvarili ovaj cilj, prepoznali smo proces digitalizacije usluga kao osnovu za dalji napredak, te smo naše iskustvo rada sa velikim internacionalnim kompanijama primjenili u razvijanju produkta za lokalno bh. tržište. Svaki kvalitetan sofver je živa materija, koja se konstantno unapređuje novim potrebama svojih korisnika, tako će i ova aplikacija dobijati nove opcije, ponude i sadržaj na redovnoj bazi“, izjavio je Ismir Harambašić, osnivač i CEO kompanije Ant Colony.

Dostupna na iOS-u i Google Play-u, zvanična aplikacija FK Sarajevo je besplatna za preuzimanje.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare