Magazin

Galas ljetno sniženje

Galenski laboratorij „Galas“ jedna je od vodećih farmaceutskih laboratorija u regiji koja je osnovana 1993. godine u okviru Javne ustanove „Apoteke Sarajevo“. Svoje poslovanje temelji na pronalaženju najboljih mješavina i najprikladnijih spojeva kako bi se osigurala efikasnost svakog pojedinačnog proizvoda. U svojoj trideset godina dugoj tradiciji Galas kontinuirano širi i obogaćuje svoj portfolio, pažljivo osluškujući potrebe pacijenata/kupaca.

Proizvodnja u malim serijama temelji se na proizvodnim procesima visoke tehnologije, bogatom iskustvu i istraživačkom radu kao neprocjenjivim vrijednostima. Iskusni tim „Galasa“ osnov je vrhunskog kvaliteta proizvoda koji uspješno zadovoljavaju najviše standarde u svakom koraku proizvodnje. Zahvaljujući novim i inovativnim procesima, galenski laboratorij je u mogućnosti razviti formulacije koje pružaju neospornu efikasnost prilikom primjene i koje su savršeno prilagođene svakom pacijentu/kupcu.

Specifičnost galenske proizvodnje ogleda se u izradi manjih serija, korištenju provjerenih i certificiranih prirodnih sirovina, što je rezultiralo da brend „Galas“ postane sinonim za organiziranu proizvodnju kozmetičkih krema, kozmetike sa posebnom namjenom, galenskih pripravaka, čajeva i čajnih mješavina. Svi „Galas“ proizvodi su nježni, ugodni, prirodni i efikasni, dok proizvodnja, prema najvišim standardima za izradu prirodnih pripravaka, isključuje mogućnost alergijskih reakcija i senzibilizacije. Galenski laboratorij je posvećen stvaranju proizvoda koji su u harmoniji sa prirodom, te su svi sastojci pažljivo odabrani i ne sadrže konzervanse, vještačke arome i mirise.

U periodu od 15.07. do 31.08. u svim prodajnim jedinicama JU ”Apoteke Sarajevo” Galas SUN kremu za sunčanje SPF 50 možete kupiti po sniženoj cijeni od 40%

Kupovinom Galas kreme za sunčanje ostvarujete pravo i na dodatni popust od 20% na odabrane Galas proizvode i to:

Galas Anti age krema,
Galas AR krema protiv crvenila,
Galas Atopik krema,
Galas Balans krema,
Galas BB krema,
Galas losion za tijelo,
Galas Masna krema i
Galas Pantenol sprej.

Ali to nije sve, zapratite @apotekesarajevo putem oficijelnih naloga na društvenim mrežama Facebook i Instagram i budite u toku sa svim aktuelnostima, besplatnim mjerenjima u apotekama i učestvujte u nagradnim igrama gdje vas očekuju vrijedne nagrade.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare