Magazin

Galas – vaš najbolji put do savršene kože

Život kože je dinamična ravnoteža, koja je svakodnevno izložena višestrukim unutrašnjim i vanjskim uticajima. Bez obzira na životnu dob, stil života, kontinuiranom njegom, vaša koža može biti preoblikovana i dostići svoj idealan izgled. Pravilna njega kože, važnija je od njenog prirodnog izgleda, bilo da se radi o osjetljivoj, suhoj ili koži sa istaknutim nepravilnostima.

Danas na tržištu postoji mnogo kozmetičkih preparata, koji vam garantuju mladolik izgled i ljepšu kožu, nakon nekoliko dana korištenja. Izgradite sopstvenu samosvijest, razvijte vlastitu brigu o sebi i svojoj koži, jer mnogi preparati koje nam nameće kozmetička industrija u svom sastavu sadrže opasne hemikalije, pa u konačnici možete imati više štete nego koristi. Uvijek birajte kreme prirodnog sastava koje su po svojoj strukturi blage i imaju blagotvorno djelovanje na vašu kožu, bez popratnih nus pojava. Lijep ten i njegovana koža polazna su osnova na putu za dobro zdravlje. Ako uz takav pristup kombinujete zdravu ishranu koja je bogata bjelančevinama, vitaminima i mineralima, te obezbjedite dovoljno sna, sigurno ćete postići željene rezultate.

Bogato, višegodišnje iskustvo stručnog osoblja Galenskog laboratorija Galas je razvilo cjelovitu kozmetičku liniju krema koja harmonično kombinuje dragocjena ulja i odabrane ljekovite biljke. Redovnim korištenjem Galas kozmetičkih krema na idealan način podstičete sopstvenu aktivnost kože i pomažete joj da se sama regeneriše i vrati u svoju prirodnu ravnotežu. Galas kozmetička linija sadrži tu podsticajnu snagu u svojoj brižno razvijenoj recepturi i načinu na koji se nanosi. Sve Galas kozmetičke kreme se savršeno nadopunjuju i podupiru u međusobno usklađenim koracima njege.

Za dnevnu njegu kože lica i vrata vam preporučujemo upotrebu krema iz našeg asortimana u obliku dnevnih krema koje odgovaraju stanju vaše kože. Noću preporučujemo kreme lagane teksture, kako bi vaša koža mogla slobodno disati i obnavljati se sopstvneom snagom.

Galas kreme, su nježne, ugodne, prirodne i efikasne, dok proizvodnja, prema najvišim standardima za izradu prirodne kozmetike, isključuje mogućnost pojave alergijskih reakcija i senzibilizacije. Karakterišu je prirodni sastojci, obogaćeni prirodnim uljima, zaslužni za dubinsku njegu kože lica i vrata koji na efikasan način usporavaju prirodan proces starenja kože pružajući joj elastičnost, svježinu, sjaj, bolju teksturu, te lijep, zdrav i njegovan izgled. Korištenjem nepresušne prirodne čarolije utkane u Galas kozmetičke kreme, Galenski laboratoriji vodi vas u novu dimenziju potpuno prirodne njege kože.

Prirodni sastav, kvalitet i sigurnost upotrebe temeljne su vrijednosti Galas krema. Slijedite pravilan put njege, poklonite svoje povjerenje samo provjerenim brendovima, koji će učiniti najbolje za vas i vašu kožu. Za njegu i zaštitu vaše kože koristite samo najbolje, koristite GALAS.

Moj izbor je Galas, jer biram samo najbolje!Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare