Magazin

Georgina se pohvalila božićnim ugođajem pa pokazala detalje luksuzne vile u kojoj živi s Ronaldom

Zaručnica nogometaša Cristiana Ronalda (35), Georgina Rodriguez (26), obožavatelje na Instagramu redovno obavještava o zbivanjima u njezinu domu, a ovoga puta je pokazala kako je ukrasila kuću za Božić.

Georgina i Cristiano inače žive u raskošnoj vili u Torinu posljednje dvije godine, zbog njegovog angažmana u tamošnjem nogometnom klubu, a božićni ugođaj napravili su na vrijeme. Na snimkama koje je objavila na Instagram storyju pokazala je trpezariju, veliki dnevni boravak te velike ukrase. Bor ukrašen lampicama, golemi Djed Mraz i svjetlucavi ukrasi u svakom su dijelu njihove kuće, a Georgina ništa nije prepustila slučaju.

Inače, Ronaldo i Georgina upoznali su se 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi. Ona je tada radila u Gucci trgovini u Madridu gdje je dobila otkaz nakon što je snimljena s nogometašem na spoju u pariškom Disneylandu jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pažnja. Par je 2017. godine dobio kćerkicu Alanu Martin koja je prošli mjesec napunila tri godine i koja je nogometaševo prvo biološko dijete.

Ronaldu su surogat-majke rodile prvo sina, a zatim i blizance, a sudeći po fotografijama na Instagramu, mlada Španjolka odlično se snašla u ulozi njihove majke.Povezani postovi: