Magazin

Glumica nakon više od 20 godina otkrila istinu: Zbog ovog filma spavala sam s oko 200 ljudi

Američka glumica Jennifer Coolidge (60) proslavila se ulogom u prvom nastavku serijala ‘Američka pita’. Uloga Jeanine Stifler, tvrdi Coolidge, jako je utjecala na njen seksualni život.

Kako je priznala za medije, zbog uloge Stiflerove mame zadobila je pažnju mnogih ljubavnika. 

“Taj film je sa sobom donio puno pogodnosti. Da nisam glumila u njemu, spavala bih s oko 200 ljudi manje”, izjavila je glumica.  Naime, upravo zbog te uloge Jennifer je bila san svakog tinejdžera početkom 2000-ih.

Film je također proslavio i glumce kao to su Jason Biggs, Shannon Elizabeth, Chris Klein, ali i Alyson Hannigan, koja je kasnije glumila i u seriji ‘Kako sam upoznao vašu majku’, ali i ‘Buffy ubojica vampira’.  Coolidge je također postala popularna i zbog uloge u filmu ‘Plavuša s Harvarda’. 

Iz glume se nije povukla, a nominaciju za nagradu Emmy dobila je zbog uloge u seriji ‘Bijeli lotus’ koja se prikazuje od prošle godine. U njoj glumi i Sydney Sweeney koja je nedavno podigla prašinu kazavši da se sa plaćom koju prima ne bi mogla odmoriti šest mjeseci.  U jednom je intervjuu progovorila o pritisku slave, svojim financijama i mogućnostima, a požalila se i da  “ne zarađuje dovoljno za lagodan život”.

“Nemam dovoljno prihoda da bih si, primjerice, mogla priuštiti šestomjesečnu pauzu. Nemam nikoga ko me podržava, kome se mogu obratiti, ko bi mi platio račune ili pomogao”, rekla je u intervjuu.

“Ne plaćaju glumce više tako dobro kao nekada. Etablirane zvijezde i dalje dobivaju plaću, ali ja moram dati 5 posto svom advokatu, 10 posto svojim agentima, 3 posto ili tako nešto svom poslovnom menadžeru. Moram plaćati publicista svaki mjesec, a to je više od moje hipoteke”, rekla je glumica i dodala “da samo glumim, ne bih si mogla priuštiti život u LA-u. Prihvatam poslove jer moram”.

Inače, Sweeney je nedavno kupila kuću od tri miliona dolara. 

“Ipak, ne mogu za sebe reći da sam siromašna. Nisam mogla vjerovati kad sam nedavno kupila kuću. Želim u njoj i ostati”, zaključila je. A osim što glumi, zaštitno je lice nekih modnih brendova kao što su Armani i Miu Miu.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare