Vijesti

Gnusne poruke SDA-ovih botova: Moj mitraljez i na njemu gajka, zaplakat će NiP-ovska majka

“SDA ponovo opstruira: Smatraju da je preuranjeno glasanje za novo rukovodstvo Predstavničkog doma PFBiH”.

“Marinko Čavara: Nadam se da SDA neće biti protiv svega što vlast radi”. “Konaković: Vlast se formira brže nego ikad, SDA je večeras poslala timove da to zaustave. Neće im uspjeti.”

Grčevito se bore za vlast

Ovo su samo neki od naslova koji dominiraju medijima posljednjih dana. Razlog je jasan – Stranka demokratske kasnije grčevito se bori za svaki dan, svaki sat, svaki minut…na vlasti.

Znaju dobro šta znači silazak sa grbače naroda i “odvajanje” od fotelja koje su im omogućavale obilato punjenje privatnih i stranačkih džepova.

No, uprkos silnim opstrukcijama, Osmorka i HDZ BiH nastavljaju s procesom formiranja vlasti bez SDA.

A koliko ima teško pada odlazak u opoziciju, govore i morbidne poruke koje se šire društvenim mrežama. Stranački botovi ponovo su u punom zamahu.

Osjetili su to na svojoj koži članovi partija koje prave novu vlast. A dio onoga čemu su izloženi objavili su Elmedin Konaković i Elvedin Okerić iz Naroda i Pravde.

Gnusne poruke SDA-ovih botova

“Pozivaju na oružane sukobe, na ratove, dižu vojske, sve zbog odlaska u opoziciju. SDP nazivaju krmojedima i slaninarima, NiP križarima, abdićevcima, autonomašima.

“Moj mitraljez i na njemu gajka, NiP-ovska će zaplakati majka” Stihovi koje lajkaju i share-uju članovi i simpatizeri stranke. U kakvom su stanju ovi ljudi? Šta je u njihovim glavama?”, napisao je na Faceboku Elmedin Konaković.

Predsjednik NiP-a objavio je i slike gnusnih poruka SDA botova.

“Moj mitraljez i na njemu gajka, NIP-ovska će zaplakati majka”. Za samo 60 min, 302- like i 17 dijeljenja.
Naše društvo pati zbog male skupine silnika i većine neodlučnih. Prvi iniciraju nered. Drugi prećutno odobravaju. Obaveza nam je razdvajati istinu od laži.

Boriti se isplati, jer samo kad se boriš ostaješ neponižen. “Neka vas mržnja koju prema nekim ljudima nosite nikako ne navede da nepravedni budete!” /Maide, 8”, napisao je Okerić.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
3 Comments
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
PDF
PDF
2 mjeseci

jel to onaj sejdin što ga stalno na mostar okreće pa ga ušćapilo u leđima od okretanja ili zlajin što bi ga iz šume koristio a jasno mu rečeno da mu i jeste mjesto u šumi

PDF
PDF
2 mjeseci

sad kad formirate vlast smjenjuj sve direktore i upravne odbore što ih je sdadf postavila, pa će vidjeti uhljebi kao se živi od 300 KM mjesečno

PDF
PDF
2 mjeseci

veseli se nipovska majka jer je učešće esdea u vlasti bajka