Politika

Groznica ‘podrške predsjedniku’ trese SDA. Seka i ekipa otišli čak u hotel Evropu da zajedno daju podršku :)

Dok pregovori u Neumu, polako ali sigurno srljaju u propast, SDA-ovci nastavljaju da daju suludu podršku svom predsjedniku.

Nikome konkretno nije jasno kakvu podršku i zbog čega je Bakir Izetbegović treba dobiti, osim najvećim poltronima bračnog para, o čemu je Raport već pisao.

Naime, poznato je da je Izetbegović već danima u Neumu, gdje pregovara o izmjenama Izbornog zakona BiH. Njegov zadatak jeste da kaže ‘ne’ na eventualnu podjelu države ili nove diskiminacije građana.

Čak u tome nije sam, tu mu pomažu predsjednici NiP-a i SBB-a, a vjerovatno i članovi ostalih probosanskih stranaka koji su došli kroz kao parlamentarci.

No, dok su sinoć najveći poltroni dijelili zajedničke fotke sa predsjednikom sa velikim ‘p’, jedna grupica je otišla korak dalje.

Vrh KO SDA Sarajevo daje podršku

Vrhušku Kantonalnog odbora SDA sarajevo očigledno je tresla nevjerovatna groznica i nisu mogli iščekati rezultat pregovora pa su se okupili u hotelu Evropa odakle su, pogađate, zajednički dali podršku predsjedniku Izetbegoviću.

Nezaboravni trenutak objavila je predsjednica Žena SDA Alma Omerović.

Tako su se na zajedničkom davanju podrške okupili šef KO SDA Sarajevo i direktor BH Telecoma Sedin Kahriman, Haris Zahiragić, Mahir Dević, Faruk Kapidžić zvani dia, Jasmina Bišćević Tokić, a druženje su na viši nivo digle – Sebija Izetbegović i njega prva pratilja Enra Suljić.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare