Muzika

Hanka Paldum u studiju: Sarajevo je opjevano u brojnim pjesmama, ali koliko je lijepo stalno treba snimati nove

Hanka Paldum uskoro će publiku obradovati novom kompozicijom. Naša muzička diva vjeruje da će ova pjesma brzo naći put do publike i da će se slušati i pjevati dugo vremena.

“Riječ je o pjesmi koja govori o našem Sarajevu. Ona je dio projekta Samira Zavlana koji pravi pjesme o brojnim bh. gradovima, a sve će interpretirati različite kolegice i kolege. Sarajevo je opjevano u brojnim pjesmama, ali koliko je lijepo stalno treba snimati nove – naglašava Hanka Paldum.

Hanka je poznata kao osoba koja se uvijek rado odaziva na humanitarne akcije i pomaže ljudima kojima je to napotrebnije.

– U ovim teškim vremenima svako od nas treba dati svoj doprinos. Pokušavam svaki dan nekog obradovati i vratiti mu osmijeh na lice. Nedavno sam o nekim projektima razgovarala sa Đemilom Talić – Gabriel. Ona je veliki borac i pomaže svima. Te žene se ne možeš „kutarisati“, od njene dobrote koliko želi da pomogne ljudima. Samo ljude saziva da bi ih učinila sretnim. Bila sam njen gost u Neumu i nejverovatno je kako je ona dobrodušna – kaže Hanka Paldum.Povezani postovi: