Region

Haos na Jadranu: Upitala ženu zašto ne nosi masku pa dobila batine

Jedna gospođa upozorila je dvije žene s djetetom u kolicima na protivepidemijske mjere, nakon čega je nastao pravi haos…

“Molimo vas da se udaljite od mene i da držite distancu. A zašto ni masku nemate?”, upitala je jedna gospođa dvije žene s djetetom u kolicima. I tu je započeo prvo verbalni, zatim fizički nasrtaj na ženu koja ih je upozorila na sigurnosne protivpidemijske mjere, piše 24sata.hr.

Šokirani čitatelj snimio je sukob triju žena u utorak u samom centru Crikvenice ispred trgovine u Vinodolskoj ulici.

“Mlađa djevojka prva je nasrnula na gospođu koja ih je napala zbog nenošenja maske i nepridržavanja socijalne distance. Nakon nekoliko minuta, umiješao se i jedan dečko koji je pokušao obraniti stariju gospođu, no onda su one krenule galamiti i vikati joj ružne riječi”, ispričao je čitatelj.

PROČITAJTE  Sve lošija situacija u Sloveniji. Razmišlja se o uvođenju dodatnih mjera

“Nažalost, ja se nisam mogao zadržati pa ne znam kako je završilo, ali čuo sam kako je netko vikao da će zvati policiju”, dodao je čitatelj.

PU Primorsko-goranska zaprimila je dojavu o ženama koje su se glasno svađale na ulici, no nisu mogli reći kako se sve na kraju završilo, a video pogledajte ovdje.Povezani postovi: