Magazin

Hrvatski influenser se požalio: U Zari mi nisu dali da isprobam žensku odjeću

Marco Cuccurin, mladi hrvatski influenser, vizažist, pjevač, ali i školovani kuhar, na društvenim mrežama podijelio je scenu koja mu se dogodila prilikom kupovine u Zari.

“Naime sinoć sam u shoppingu, kao i uvijek, prošao prvo ženski odjel jer to radim redovno u svakom dućanu. Uzmem nekoliko stvari i krenem s njima na kat u muški i security me zaustavlja i bahato pita: ‘Kuda vi? S tim ne možete gore'”, podijelio je Marco sa svojim pratiteljima neugodnost koju je doživio, prenosi Index.hr.

Nakon što mu, kako tvrdi, zaštitar nije dozvolio da ode na muški odjel i tamo isproba ženske odjevne komade, odlučio je otići do ženskih kabina za presvlačenje misleći da će tamo moći isprobati ono što je izabrao.

Ne bi poželio ni najgorem neprijatelju

No, tamo ga je ponovo zaustavio zaštitar i rekao da ni tu ne može isprobati odjeću te ga uputio voditeljici trgovine. Tek mu je ona dozvolila da odjeću ipak isproba u ženskoj kabini.

“Pitao sam ju gdje mogu probati, na što me ona u čudu i ispod oka pita: “Aha te ženske stvari? Vi to za sebe jel?”. Odbrusio sam i rekao: “Da, želim probati, a očito ne znam gdje.” I na to je samo rekla: “Dobro idite ovdje u ženske svlačione”, opisao je Marco komunikaciju s voditeljicom trgovine.

“Ovu moju neugodnu situaciju ne želim ni najgorem neprijatelju”, požalio se Marco i dodao da “ne vidi razlog zašto je društveno prihvatljivo da žene nose muške dukserice, košulje i druge odjevne predmete, a čim muškarac poželi učiniti isto, ali sa ženskom odjećom, onda doživljava neugodnost.”Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare