Politika

I politički pomahnitali Dodik se šprda s Izetbegovićem koji stalno mijenja mišljenje

Nakon što je predsjednik SDA Bakir Izetbegović prvo kazao da je odbio poziv Dodika te ponovio da neće sjedati s njim, pa se nakon dva dana predomislio počeo ga je ismijavati i notorni, politički pomahnitali Milorad Dodik.

“Zvao me Dodik da sjednemo, odbio sam ga”, rekao je Izetbegović na skupu u Novom Gradu.

Dva dana nakon toga ponovio je na press-konferenciji da neće sjedati s Dodikom dok god traju blokade.

No, nakon sastanak s Draganom Čoviće i Nikolom Špirićem, Izetbegović je izjavio da će se s Dodikom sastati kada ovaj bude imao vremena.

Večeras su novinari pitali Dodika šta misli o tome da je Izetbegović raspoložen da sjedne s njim. On je naravno ovu situaciji iskoristio da se šprda sa nekonzistentnim Izetbegovićem.

PROČITAJTE  Džaferović: Vrijeme je da se Aleksandar Vučić izjasni protiv Dodika, ako to ne uradi imamo pravo da sumnjamo da ga podržava

“Je li to onaj od prekjučer koji je rekao da nikad neće sjesti? Kojem da vjerujem, nemam poima, je li onom od neki dan”, naveo je Dodik.

“On je simpatičan i pomalo uvijek se povuče. U sebi nema neku energiju i nema ni krvi. Stalno se brani po sistemu „Vi mene ne razumijet, ja sam u teškoj situaciji, vi, samo malo kada bi htjeli“… To je njihova stara priča o podvalama razne vrste”, rekao je Dodik.Povezani postovi: