Vijesti

Igor Dodik poslao pismo Vukanoviću. On ga javno objavio

Zastupnik u Narodnoj skupštini RS Nebojša Vukanović na kućnu adresu dobio je pismo i, kako kaže, prijetnju tužbom za klevetu od Igora Dodika, konsultanta u kompaniji Prointer i sina člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika. Vukanović je pismo objavio na svom blogu, a mi ga prenosimo u cijelosti:

“Igor negoduje zbog teksta ‘Prestolonasljednik’ koji sam nedavno napisao jer je Igor bio član zvanične Delegacije člana Predsjedništva BiH u posjeti Hercegovini, i kaže da on nije nikakav kalif i prestolonasljednik, te da BiH nije autokratska totalitarna pseudomonarhija, kako sam je nazvao u spornom tekstu.

Imaju stila i lijepo pišu sitno slovo prestolonasljednik Igor, i njegov pobratim Miloš, a da mi neka fina djevojka ovako često i opširno piše pisma kao čelnici režima i njihovi advokati vjerovatno bih se davno ‘zamako’, kako u šali u Crnoj Gori zovu ženidbu.

Kao i prošli put, Igor je pisao pismo preko posrednika, Advokatske kancelarije Stefanović iz Bijeljine. Zanimljivo da je advokat i (su)vlasnik ove Advokatske kancelarije Miloš Stefanović pravni zastupnik Igora Dodika, a istovremeno politički direktor i visoki funkcioner „opozicionog“ Demokratskog narodnog saveza. U Zemlji čuda sve je moguće!

Pročitajte sitno pismo Igora Dodika pisano iz oštrog pera advokata Miloša Stefanovića, koji je i ranije pisao slična pisma u ime Igora i Prointera prije nego su podnijeli tužbu protiv mene”, napisao je Vukanović.

Pismo advokata Igora Dodika
Pismo advokata Igora Dodika
Pismo advokata Igora Dodika


Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare