Magazin

Igor Kojić snimljen u Zagrebu, dan uoči Severininog rođendana. Pomirenje na pomolu?

Nogometni menadžer uhvaćen je u šetnji centrom Zagreba, i to dan uoči Severininog rođendana. Jesu li nakon krizne godine uspjeli pomiriti bračne razlike?

Dugo se spekulira o odnosu Severine i Igora Kojića, no oni se o prirodi svog odnosa do danas nisu oglasili. Kada su čak i protekle blagdane proveli razdvojeni, mnogi su se raspisali da je par u tajnosti odlučio zaključiti brak. Severina je, naime, Božić provela sa sinom, a Igor je u to vrijeme bio na putu. Bio je to tek vrh sante navodnih problema koje u braku imaju Severina i Igor.

Čini se da bi im konačno mogao doći kraj – naime, Igor Kojić trenutno je u Zagrebu. Uhvaćen je na zagrebačkoj špici, šetao je gradom i sa širokim osmijehom uživao u danu. Budući da Severina sutra slavi rođendan – prilično je izvjesno da je u Zagreb stigao kako bi sa svojom suprugom obilježio važan datum. A ako je suditi i prema njegovom dobrom raspoloženju, moguće da su Severina i Igor počeli raditi na svom odnosu.

Podsjetimo, već se dugo šuška o problemima u braku slavne pjevačice i njezinog supruga, zajedno nisu viđeni već dugo vremena. Da nije sve kako treba, mediji u regiji počeli su pisati nakon što je Severina tokom pandemije napustila kuću Kojićevih u Beogradu te se sama vratila u Zagreb. Igor je ostao u Beogradu te par otad nije viđen zajedno u javnosti, piše Glorija.hr.Povezani postovi: