Magazin

Incident joj nije pomutio sreću. Otkriveno koliko je Jelena Karleuša zaradila za novogodišnji nastup

Pjevačica Jelena Karleuša u Novu godinu ušla je srećna i zadovoljna, kako emotivno, tako i finansijski.

Naime, da joj je 2022. godina dobro krenula dokazuju njeni novogodišnji beogradski koncerti ispred Skupštine grada i u klubu “Kasina” gde je oborila rekord posjećenosti, prenosi Nova.rs.

Prema saznanjima Nove.rs, ona je za svoj honorar za nastup u “Kasini” naplatila blizu 25.000 evra.

“Jeleni je cijena bitna, ali draže joj je bilo da i 1. januara bude u svom gradu. Rezervacije za njeno gostovanje su planule u rekordnom roku. Bez obzira na to što se dogodio incident ispred kluba, Jelena je nastup održala do kraja i nije ga prekidala. Šta više, nije ni znala šta se napolju dešava”, otkriva izvor Nove.

Podsjetimo, Marko Guzijan Cuner, sin pokojnog Jovana Guzijana Cunera, izazvao je incident ispred prestoničkog kluba “Kasina” na Terazijama u Beogradu.

Cuner se popeo na binu u namjeri da pleše s Jelenom Karleušom, nakon čega ga je obezbjeđenje izbacilo iz lokala.

Obezbjeđenje nije odmah reagovalo jer pjevačica vrlo često za vrijeme pjesme nekoga iz publike pozove na binu, međutim, ovo nije bila ta situacija.

Karleuša je odmah alarmirala obezbjeđenje, nakon čega je ono izbacilo Guzijana. On je tada počeo da pravi haos, udarao je obezbjeđenje, koje je uspjelo da ga savlada i izbaci.

Ipak, on se tu nije zaustavio. Nakon toga je sjeo u blindirani automobil i razbio nekoliko izloga pored “Kasine” i žardinjere ispred tog kluba.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare