Magazin

Isplivala rijetka fotografija supruge Zdravka Čolića. Ona se rijetko pojavljuje u javnosti

fotografija supruge Zdravka Čolića

Jedan od najpopularnijih pjevača ovih prostora Zdravko Čolić nosi i titulu miljenika žena, ali njegovo srce već godinama pripada samo jednoj, njegovoj supruzi Aleksandri Čolić. Upravo je ona Zdravkova najveća podrška, ali u javnosti se rijetko kada pojavljuje i viđamo je u rijetkim situacijama. Sada se na društvenim mrežama pojavila fotografija supruge Zdravka Čolića.

Pjevač se jednom prilikom prisjetio dana njihovog vjenčanja i otkrio kako su svi mislili da je u pitanju neka šala.

„Vjenčali smo se na Prvi maj potpuno spontano, svi su mislili da je skrivena kamera jer je bio praznik. Dugo smo bili u vezi, pa je to bilo ili dža ili bu. Poštovanje i prijateljstvo mora postojati. Veze koje duže traju, za onog ko ih može izgurati, nisu nekad loše, u smislu zajedničkog života“, izjavio je tada Zdravko.

Aleksandra je pak u jednom od svih malobrojnih intervjua za magazin Hello otkrila kako je zavela nekad najvećeg zavodnika na estradi.

„Svaki muškarac voli da neko brine o njemu, mislim da je to bilo presudno“, zaključila je.

Zdravko je jednom prilikom ispričao i kako su se upoznali u Hrvatskoj.

„Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo da se viđamo, vremenom smo počeli da se zabavljamo. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću, posvetila mi se, misli o meni, brine. Čovjek nekako prepozna osobu koju bi opet rado vidio, uhvati neku emociju koja bez riječi govori da joj je stalo do njega. To ne mogu objasniti jer može pred tobom biti najljepša i najpametnija žena, a da jedva čekaš da odeš od nje. Viša sila određuje zašto su neki ljudi zajedno, a drugi nisu. Sandrina i moja aura su se prepoznale, to je vjerovatno bilo sasvim dovoljno za ulazak u neku novu dimenziju“, zaključio je pjevač, a prenosi story.hr.

Zdravko i Aleksandra su u braku dobili dijve kćerke, Laru i Unu, koja svojim objavama na društvenim mrežama izaziva veliku pažnju i sama već broji hiljade obožavalaca i pratilaca s kojima dijeli trenutke iz svakodnevnog života.