isplivali jezivi detalji istrage ana brian portreti
Svijet

Isplivali jezivi detalji istrage o nestanku Ane Walshe: Tajna se krije u podrumu i spalionici

Brian Walshe (47) osumnjičen je da je raskomadao svoju suprugu Anu Walshe (39) za Novu godinu, u vrijeme dok je bio u kućnom pritvoru i čekao izricanje kazne zbog optužbi za prevaru. Sada su isplivali jezivi detalji istrage.

Prema novim informacijama, sumnja se da ju je raskomadao u podrumu, piše LAMag. Nakon što je, kako se sumnja, izvršio ovo nedjelo, njene posmrtne ostatke odložio je u spalionicu.

Brian Walshe (47) trebalo bi biti optužen za ubistvo u sudnici u Quincyju danas nakon “intenzivne istrage” o nestanku njegove supruge. Nestanak Ane Walshe 39-godišnje majke troje djece, prijavio je njen poslodavac 4. januara. Tačnije, tri dana nakon što je posljednji put viđena u gradu Cohassetu u Massachusettsu.

“Dodatni detalji u istrazi i dokazi koji potkrepljuju te optužbe će vjerojatno biti predstavljeni na suđenju, ali u ovom trenutku neće biti objelodanjeni”, rekao je Morrissey.

Upućeni izvori izjavili su da je signal Brianovog mobitela lociran na dvije deponije i dva centra za reciklažu gdje se nalaze i spalionice. Jedan u Abingtonu, drugi u Brocktonu, dva predgrađa na južnoj obali Massachusettsa blizu imanja porodice Walshe.

“Postoji velika količina fizičkih dokaza prikupljenih na različitim lokacijama. Malo je vjerovatno da će neko tijelo biti pronađeno”, kazao je za LAMag visoki policijski službenik.

Muž nestale Ane Walshe osumnjičen je za njeno ubistvo nakon što je nestala na Novu godinu. Danima je policija sastavljala slučaj protiv njega. Vjeruje se da uključuje dokaze poput krvi pronađene u podrumu i krvave sjekire.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
1 Comment
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
gate io
gate io
1 mjesec

I agree with your point of view, your article has given me a lot of help and benefited me a lot. Thanks. Hope you continue to write such excellent articles.