Magazin

Isplivao snimak šta je sin bogataša radio djevojci na stražnjem sjedištu. Hitno otvorena istraga

Nikita Mazepin, 21-godišnji Rus koji je početkom decembra potpisao ugovor s američkom momčadi Haas u Formuli 1, našao se u gadnoj nevolji nakon što je do javnosti doprla snimka koja je kratko stajala na njegovu profilu na Instagramu.

Naime, Mazepin je tokom vožnje snimao kako na stražnjem sjedalu hvata neku djevojku za grudi, a što su čelnici momčadi ocijenili neprihvatljivim.

Hitno su otvorili istragu, a onda je iz Haasa objavljeno:

„Momčad ne odobrava ponašanje Nikite Mazepina koje smo mogli vidjeti u videu koji je nedavno objavljen na društvenim mrežama. Uz to, smatramo odvratnim čak i samu činjenicu da je video objavljen na društvenim mrežama. Do daljnjega ne želimo ništa komentirati, a sa slučajem ćemo se obračunati interno“, naveli su čelnici momčadi u srijedu na Twitteru.

Posramljeni Mazepin se u međuvremenu ispričao, a u njegovu odbranu stala je i djevojka koju je hvatao za grudi. Kazala je da su njih dvoje dugogodišnji prijatelji koji su se na neprimjeren način šalili, te je, između ostaloga, navela da je Mazepin krasan dečko koji nikad ne bi učinio ništa da je ponizi.

Šala ili ne, mediji su počeli nagađati da bi Mazepinov potez mogao završiti isključenjem iz momčadi.

Mazepin je trenutno petoplasirani vozač u poretku Formule 2 i sljedeće sezone bi se u Haasu trebao priključiti vodećem iz F2 Micku Schumacheru, sinu legendarnog Michaela Schumachera.

Mazepinov otac Dmitrij većinski je dioničar i predsjednik ruske firme Uralchem, a njegovo se bogatstvo procjenjuje na više od sedam milijardi američkih dolara.Povezani postovi: