Region

Ispovijest žene kojoj su kineski državljani razbili glavu: Ušli su u autobus nasmijani, a onda sam osjetila udarac i vidjela bijesno lice

Dvojica kineskih državljana su iz čista mira čekićem napala J. M., R. N. i J. M. u gradskim autobusima u Srbiji, zadavši im više udaraca u predijelu glave i tijela.

– Vidjela sam kada su u autobus utrčala dva Kineza, koja su bila vidno raspoložena i nasmejana. Sjedela sam u zadnjem dijelu autobusa i u to vrijeme sam kucala poruku. Nedugo poslije toga osetila sam jak udarac u glavu. Kada sam podigla pogled, vidjela sam bijesno lice jednog od onih Kineza koji me je još nekoliko puta, ne znam koliko, udario u glavu i ruku kojom sam pokušala da se odbranim – kaže J. M. (31) za Srpski telegraf, ističući da u prvi mah niko od saputnika nije shvatio šta se događa s obzirom na to da je sjedela iza svih.

PROČITAJTE  Preminuo u 76. godini čuveni hrvatski glumac Žarko Potočnjak

Žena je pokušala da se odbrani, a onda je počela i da vrišti jer Kinez nije prestajao da je udara.

– Tek kada sam vrisnula, ljudi su videli šta se dešava. Jedan krupniji čovjek je reagovao i uspio da otme čekić iz ruku napadača. Kada su ostali bez čekića, oni su pobjegli iz autobusa čim smo stigli do prve stanice. Mislim da je to bilo kod okretnice u Požeškoj ulici – rekla je J. M., koja je poslije toga zbog zadobijenih povreda prebačena u Urgentni centar, gde joj je ukazana pomoć i urađena dijagnostika.

Poslije ukazane ljekarske pomoći napadnute žene su dale izjave policiji i prepoznale nasilnike, koji su u međuvremenu uhapšeni.

PROČITAJTE  U Srbiji donesena odluka o covid-propusnicama. Kazne tek od ponedjeljka


Povezani postovi: