Magazin

Ivana Knoll hvali se da se muškarci i djeca rado slikaju s njom. Stigao je “hladan tuš”

Najzgodnija navijačica Svjetskog prvenstva Ivana Knoll za vrijeme svog boravka u Kataru postigla je svjetsku slavu.

Zajedno s jednim sa katarskim biznismenom pojavila na talk showu popularnog britanskog voditelja Piersa Morgana. Voditelj ih nije štedio.

Ivana Knoll: Slikaju se na njom

U showu je sudjelovala putem video poziva. Nosila je prepoznatljiv grudnjak na kockice.

Na Morganovo pitanje je li se susrela s neugodnim komentarima ili osudom radi njenog oskudnog odijevanja boraveći u Dohi, Ivana je odgovorila:

“Ne, da budem iskrena. Ostala sam veoma iznenađena i sretna da prihvaćaju moj način odijevanja. Žene, muškarci i djeca slikaju se sa mnom”, nadodala je Ivana.

U intervjuu je sudjelovao i katarski biznismen Mohammed Hassan Al-Jefairi. On je kritizirao njen razgolićeni izgled na tribinama.

Podsjećamo, nedavno je Knoll objavila fotografiju na kojoj je vidljivo kako se nekoliko muškaraca okreće za njom slikajući je.

Jefari je na temelju te fotografije pokrenuo raspravu na Twitteru ostavivši komentar:

“Samo informativno. Oni su ju slikali ne zato jer im se sviđa već zato jer im se ne sviđa pogrešan način na koji je odjevena u odnosu na našu kulturu. To možete potvrditi sa bilo kojim lokalnim Katarcem. Vjerovatno je za prijaviti“.

Nije ga štedio

Piers nije niti njega štedio. Upitao ga je da pojasni svoju izjavu, prenosi Novi list.

Rekao je kako se nadao da će Svjetsko prvenstvo u Kataru biti prilika mnogim strancima, pa tako i Ivani, da nauče više o katarskoj kulturi, prenosi The Sun.

Nadodao je kako niko ne bi bio toliko neljubazan i direktno je kritizirao na temelju odjeće.

Ivana se nadovezala kako njeni modni odabiri nemaju veze sa vrijeđanjem katarske kulture. Rekla je kako su joj lokalci potvrdili da se za vrijeme Prvenstva može odijevati kako želi.

“Poštujem svaku zemlju. Rade izutetak za Svjetsko prvenstvo”, izjavila je poznata hrvatska navijačica.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare