Politika

Izetbegovića ismijavaju na društvenim mrežama: ‘Nasilje u porodici. Pretučen zbog izbornog rezultata’

U utrci za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Bakir Izetbegović lider Stranke demokratske akcije (SDA) doživio je poraz.

Pokušao je to sinoć da obrazloži na konferenciji za medije kako je ovo najjača stranka te kako su dobili više glasova nego prije četiri godine.

“Ja sam svoj rezultat sačuvao, onako kako sam prošao na prošlim izborima. Oni koji me željeli žele me i sad. SDA će popraviti svoj razultat. Ona će biti najjača stranka. A da li će biti nekih previranja unutar stranke, da li će oni htjeti nekog drugog, to ćemo vidjeti.

Stranka nije u padu, stranka je u porast. Kako će stranka biti sa 300.000 glasova biti u padu. Da ih je bilo 9 ja bih ih nadjačao, 11 nisam mogao. Tu sam na dispoziciji svojoj stranci pa neka analiziraju. Teško je izaći pred 11 stranaka, znate.

Zašto je SDA dobila 10 posto više glasova ako je izbubila povjerenje zaboga? Dobila je više glasova nego prije četiri godine. Za mene je dva i dva četiri, znate”, rekao je ljutito Izetbegović.

Međutim, zanimljivo je da se na društvenim mrežama šire razne zanimljive fotografije na kojima ismijavaju Izetbegovića i ovu stranku.

“Bake moj dobri, gledaj to malo i sa vedrije strane, nisi ti bolan izgubio nego samo nisi pobijedio”, napisano je na jednoj fotografiji gdje sjedi sa Fadilom Novalićem.

U nastavku vam donosimo nekoliko fotografija sa društvenih mreža:

Foto: Raja sa biroa Official
Foto: Raja sa biroa Official
Foto: Raja sa biroa Official
Foto: Raja sa biroa Official
Foto: Raja sa biroa Official
Foto: Raja sa biroa Official
Foto: Provale BiH


Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
2 Comments
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Major
Major
2 mjeseci

Nazavisni kandidat ”Nevažeći listić” pobijedio Hadikadiju tj osvojio više glasova nego Hadžikadija

Major
Major
2 mjeseci

pih, moj kandidat Hadžikadija izgubio od njihovog nezavisnog kandidadata ”nevažeći listić” za 200%
više sreće 2026, 2030, 2034