HOLIVUDSKA SAPUNICA

Janet Jackson i Naomi Campbell partijale s Diddyjem, nakon optužbi za silovanje obrisale slike

Obje su pozirale s reperom i objavile fotografije na Instagramu, no nakon optužbi te su fotografije nestale s njihovih društvenih mreža
FOTO: Printscreen/Instagram

Prijateljice Seana Diddyja Combsa naizgled se distanciraju od njega otkako je optužen za silovanje i fizičko nasilje.

Janet Jackson i Naomi Campbell početkom novmbra su partijale s Diddyjem u Londonu na slavlju njegovog 54. rođendana. Obje su pozirale s reperom i objavile fotografije na Instagramu, no nakon optužbi te su fotografije nestale s njihovih društvenih mreža.

No, na njihovu žalost i Diddy je objavio fotografije s proslave, a na nekima se jasno vide i njih dvije.

Postigli nagodbu

Njihov potez uslijedio je dan nakon što je 37-godišnja Cassie, pravim imenom Casandra Ventura, podigla tužbu kojom je repera i muzičkog producenta optužila da ju je tokom proteklih desetak godina, koliko su bili u vezi, u više navrata napao, tukao i silovao.

U tužbi je navela da je Diddyja upoznala 2005. godine, kad je imala 19 godina. Započeli su vezu, a reper ju je, tvrdi pjevačica, od početka kontrolisao i bio nasilan prema njoj. Navela je kako ju je tjerao na spolne odnose s muškim prostitutkama dok je on sve snimao, fizički je zlostavljao i drogirao.

No već dan nakon što je pjevačica podigla tužbu, bivši par se nagodio. "Odlučila sam ovo riješiti prijateljski. Želim zahvaliti svojoj porodici, advokatima i obožavateljima na podršci", izjavila je Cassie.