Magazin

Jennifer Aniston zadobila još jedan udarac. Tragičnu vijest otkrila na društvenim mrežama

Jennifer Aniston je tek nedavno skupila hrabrosti da u javnosti progovori o neplodnosti. Sada joj je život zadao još jedan udarac.

Slavna glumica na svojim je društvenim mrežama otkrila da je u 90. godini života preminuo njezin otac, glumac John Aniston.

Oprostila se zajedničkim fotografijama

Od njega se oprostila zajedničkim fotografijama. Glumac je uz kćerku imao i sina Alexa kojeg je dobio u braku sa Sherry Rooney.

Jenniferina majka i Johnova prva supruga Nancy Dow umrla je 1980. godine. Neposredno prije smrti, Jennifer se s njom i pomirila nakon dugih 15 godina zahlađenih odnosa.

I dok je Jennifer s ocem imala sjajan odnos, s majkom gotovo da nije imala nikakav. Sve je počelo još 1999. godine.

Nancy napisala knjigu u kojoj je otkrila sve tajne njihovog nestabilnog odnosa. Pokrenula je tako razdor koji je trajao 15 godina. Jennifer i Nancy nisu progovorile ni riječi u tom periodu, prenosi Net.hr.

Potez njene majke Jennifer je toliko povrijedio da je glumica nije niti pozvala na svoju svadbu s Bradom Pittom 2000. godine.

Imala teško djetinjstvo

Aniston je imala teško djetinjstvo, većinom zbog ponašanja svoje majke koja je bila tužna i iscrpljena zbog propalog braka s Jenniferinim ocem.

“Bila je od onih žena koje govore da se bolje brinem o sebi, da se malo našminkam…”, otkrila je svojedobno Aniston (53).

Dugo je trebalo glumici da se od svega oporavi i shvati kako joj je majka htjela samo dobro.

“Govorila je to jer me voljela. Nije se trudila da bude loša i nije znala koliko će me povrijediti, koliko ću novca potrošiti da poništim posljedice njenog ponašanja. Učinila je to jer je i sama tako odrasla.

Mislim da se držala kako zna i da je radila onako kako joj najbolje ide. Borila se finansijski i pokušavala nastaviti bez muža koji više nije bio tu”, zaključila je Jennifer Aniston.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare