Magazin

Jennifer Lopez stiže u komšiluk. Evo šta je sve uključeno u cijenu

Jennifer Lopez stiže na privatnu zabavu jednog biznismena u Beogradu. Njega će to zadovoljstvo koštati 200.000 eura, saznaje Kurir.

Latino diva će krajem maja privatnim avionom da sleti na beogradski aerodrom „Nikola Tesla“. Tamo će je na pisti čekati luksuzno vozilo koje će je odvesti na lokaciju gde će biti organizovana žurka.

Dogovor preko agenata

Ovaj moćnik već je organizovao zabave gdje su prisustvovale zvijezde iz svjetskog džet seta. Sada je došao red da mu planetarno poznata diva bude među zvanicama.

Doduše to košta, ali on prema riječima izvora, ne žali da odriješi kesu.

„Planirano je da Jennifer dva sata bude na zabavi. Sve je dogovoreno preko njenih agenata. U cijenu je uračunat pjevačicin transfer, boravak i druženje sa slavljenikom i njegovim gostima. Poznato je da na aerodrom sleće oko 18 sati.

Sat je potrebno vožnje od aerodroma do lokacije gdje će biti održano slavlje. Tamo će se zadržati još oko sat ili dva. Nakon toga se vraća nazad u Ameriku.

Njen tim nije tražio nikakve dodatne uslove. Samo da mediji ne budu prisutni na tom događaju, niti da je gosti uznemiravaju razgovorom“, priča izvor za pomenuti portal.

Hollywoodska zvijezda u Srbiju će doći u pratnji svog tima.

„Sa njom neće biti njen muž Ben Affleck, to je sigurno. Svi ostali detalji oko njenog dolaska bit će poznati pred sam dolazak.

Jenifer Lopez imala koncert u Areni

Naravno, u ugovoru je navedeno i to da ukoliko se dogodi da pjevačica bude spriječena zbog nekog višeg interesa ima pravo da otkaže dolazak. Novac će u tom slučaju biti vraćen“, rekao je izvor.

Ona je, podsjetimo, imala koncert 2012. godine u Beogradskoj areni.

Popularna latino zvijezda tada je također pravo sa aerodroma stigla u Arenu, koju nije ni napuštala tokom kratkotrajnog boravka u Beogradu. Tada nije bilo planirano da prespava u srbijanskoj prijestonici.

Ljudi iz organizacije tada su ispričali da je Jennifer Lopez sa djecom šetala po hodnicima Arene razgledajući objekt. Ponašala se prirodno i komunicirala sa pripadnicima osiguranja.

Prethodno je tražila da u bekstejdžu budu bijele ruže, najbolji bijeli porculan, izobilje mineralne vode i da bude sve bude u bijelim tonovima.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare