Sport

Jeziva lutka Pelea užasnula navijače: “Ovo je najstrašnija stvar koju sam ikad vidio”

Ovo bi mogao biti najbizarniji (i neprikladniji?) omaž brazilskoj nogometnoj legendi Peleu.

Trostrukom pobjedniku Svjetskog prvenstva odata je počast prije početka prve utakmice finala Campeonato Pernambucano u Brazilu između Retra i Sport Recifea… i to je zaista bio pravi spektakl.

Bizarna predstava

Četiri mjeseca nakon smrti legende, ova južnoamerička država i dalje oplakuje njegovu smrt, prenosi Marca.

U ovom konkretnom slučaju, ogromna lutka Pele kojom je upravljao navijač, odabrana je u čast jednom od najvećih igrača u historiji nogometa.

Međutim, navijači su bili šokirani kada je lutka izašla na teren prije utakmic. Razlog je to što je vrlo malo podsjećala na brazilsku legendu i imala je zastrašujuće jeziv osmijeh.

Unatoč izobličenim crtama lica lutke, obožavatelji su joj pljeskali dok je stizala iz svlačionica.

Povrh svega, divovski je lik također nosio crvenu pelerinu - bez sumnje referenca na Peleov status superheroja u domovini.

Desila se katastrofa

Međutim, ubrzo nakon toga dogodila se katastrofa. Dok je divovski model odlazio s terena, čovjek koji se nalazio unutar divivskog kostima zaključio je da bi bilo dobro pozdraviti publiku.

I to je uradio tako što je gurao ruku kroz otvor na hlačama oko Peleova "privatnog dijela", kako bi mahao prisutnima.

Slika je bila stvorena za neki spektakl, a bila je nesretna pogreška čovjeka. Izgledalo je kao da se Pele iznenada "malo uzbudio zbog poštovanja koje je dobio".

Obožavatelji nisu mogli suzdržati svoje čuđenje.

"Ovo je stvarno najstrašnija stvar koju sam ikad vidio", komentirao je jedan navijač.

"Nisam baš od onih koji pozivaju ljude da ostanu bez posla. Međutim, onaj ko je mislio da je ovo dobra ideja treba biti otpušten", rekao je drugi.