Magazin

Jezivo sjećanje Marine Tucaković: Dan kada je svog sina zatekla mrtvog

Život Marine Tucaković bio je pun profesionalnih, ali i privatnih uspjeha, ali ga je obilježila i porodična tragedija iz koje je govorila da se nikada nije u potpunosti oporavila.

Marina je prije trinaest godina, 1. decembra,  izgubila sina Miloša Radulovića. Miloša je pronašla mrtvog u porodičnoj kući u centru Beograda, a sahranjen je tri dana kasnije na Novom groblju.

Sin Marine i Aleksandra Fute Radulovića preminuo je iznenada, a o svom najbolnijem danu u životu Marina je samo jednom govorila.

„Ušla sam u njegovu sobu i zatekla sam to što sam zatekla. Tada je Miloš imao 24 godine. Prvog decembra je to bilo. Uvek sam imala strah da će nešto da mu se dogodi. Ode vam dete na eksurziju pa se bojite kako će da stigne. Uvek imate strah za osobe koje volite. Interesantno, ja tu noć… On je bio toliko veseo, toliko smo se smejali, nisam zaista mogla da imam loš predosećaj. Koliko sam imala ranije iz strahova… I eto baš se dogodilo to čemu se tad sigurno nisam nadala. Nisam to očekivala. Taj dan je trebalo da idem u žiri u jednu emisiju. To je bio trenutak ludila i trezvenosti „, ispričala je Marina svojevremeno.

PROČITAJTE  Severina objavila fotku u toplesu, zbog jednog detalja nekima su se pojavili upitnici nad glavama

Kada je Marina pronašla svog sina, već je imao modre prste. Dan ranije, ništa nije nagovještavalo tragediju, a kada je tog jutra hitna pomoć stigla – konstatovali su smrt.

„Miloš se jednostavno nije probudio. U podne je bio zdrav i prav, sve je bilo normalno. Ustao je da popije vode, i rekao mi da ga probudim poslije četiri kako bi stigao da ode kod frizera i spremi se uveče za diskoteku. Međutim, kada sam ušla u sobu da ga probudim, zatekla sam ga nepomičnog. Prsti su mu već bili modri. Ne znam šta se dogodilo… Ne znam da li ima nešto gore nego kada zateknete svoje dijete kako nepomično leži u krevetu“, ispričala je Marina.

U jednom od svojih razgovora sa novinarima, Marina je istakla da nikada nije željela da vidi rezultate obdukcije, jer joj to nije bitno. U medijima se pisalo da je Miloš nekada imao problema sa narkoticima.

PROČITAJTE  Epidemiolog Kon upozorava: Situacija u bolnicama je katastrofalna. Nemamo dovoljno kreveta, pacijenti se šalju kući prije vremena

„Nisam želela da vidim rezultate obdukcije. Šta mi to znači? Da li je to bilo srce, da li je nešto uzeo… Kakve to veze ima. To mi nije bitno. Ja sam sa tom djecom bila 24 sata. Imali su sve, vodila sam računa, ali eto, društvo ih je povuklo… Ako je neko bio uz tu decu, posebno uz Miloša u tim situacijama, onda sam to bila ja. Ja posle njegove smrti nisam radila nekoliko meseci. Imala sam podršku, muzika mi je bila u krvi i ja sam to morala…“, rekla je Marina.

Marina je novinarima priznala da je samo jednu pesmu posvetila preminulom sinu Milošu, „Mišo moj“ koju je otpjevala Ana Nikolić, a nakon nekoliko godina demantovala je navode da je i pesma Nataše Bekvalac „Hiljadu nula“ posvećena njenom preminulom sinu.

„Pjesmu sam pisala u svom najtežem životnom periodu, kada sam izgubila sina! Dugo sam razmišljala ko bi mogao ove snažne emocije da prenese publici, a onda je izbor pao na Anu Nikolić“, ispričala je Marina.Povezani postovi: