Šarena planeta

Jezivo upozorenje “putnika kroz vrijeme”: U nedjelju će svijet svjedočiti užasnom događaju, prvom takvom u historiji

Takozvani putnik kroz vrijeme kaže da će Ameriku za samo nekoliko dana pogoditi najrazorniji uragan u historiji.

Kim Windell Necos, koja tvrdi da je stigla iz 68 godina u budućnosti, kaže da će razorna oluja pogoditi Južnu Karolinu u SAD-u već u nedjelju, 14. augusta. Objavom na Facebooku, dodala je da će ekstremni vremenski događaj dovesti do gubitka “mnogo života” na istočnoj obali, izvještava Daily Star.

Njena su predviđanja dovela do toga da ju je jedan vjernik putovanja kroz vrijeme pozdravio kao “izabranu”. Kim je napisala: “Upozoravam sve da sam putnik kroz vrijeme iz 2090.

“Dana 14. augusta 2022., najgori uragan u historiji pogađa Južnu Karolinu, to će biti prvi uragan kategorije 6 u historiji s brzinama vjetra preko 250 km/h, poznat je kao ‘prvi’ uzrokuje milijarde štete i mnogi ljudi gube živote. Budite sigurni”

Zastrašujuća poruka podijeljena je na Facebook grupi Putovanje kroz vrijeme koja ima gotovo 30.000 članova – od kojih je nekoliko odgovorilo samo nekoliko dana prije navodne oluje. Dijelitelj je odgovorio: “Znam. Zato sam to objavio.

Predviđanje o razornom uraganu

“Konačno neko ko tvrdi da je putnik kroz vrijeme i daje predviđanja. Ako je u pravu, možda ću promijeniti dio svog skepticizma o temi putovanja kroz vrijeme.

“Ako se ono što ona kaže stvarno dogodi, bio bih jako tužan zbog svih. Zvuči traumatično. S druge strane… ako je u pravu, vjerovat ću u putovanje kroz vrijeme nakon toga

Prema ‘vremenskom putniku’, uragan će uzrokovati milijarde štete.

Treći je upitao: “Zašto nas putnici kroz vrijeme upozoravaju samo na loše događaje. Nikada nisam vidio nijednog koji je ispričao neku dobru priliku.” Većina je međutim i dalje skeptična u pogledu nadolazeće smrtonosne katastrofe, ne samo zato što meteorološki izvještaji nisu prognozirali ništa približno predviđanju ovog vikenda.

Zapravo, Svjetska meteorološka organizacija kaže da će Charleston, Južna Karolina, 14. sunčati na 30C. Zanimljivo je da su dani s obje njegove strane pogođeni upozorenjima o grmljavinskoj oluji, iako ništa što bi državu moglo koštati milijarde dolara popravka.

Predviđa se da grmljavinska oluja neće pogoditi američku državu Južnu Karolinu 14. augusta.

Član grupe Time Travel komentirao je: “Hmmm 1 sustav prati Nacionalni centar za uragane. Držat ćemo na oku.”

Posljednji odgovor na objavu bio je pun nade da je Kim “izabrana” koja može spasiti njihovu majku. Rekli su: “Ona je putnik kroz vrijeme. Moram razgovarati s njom. Vrlo je važno. Zamolit ću je da mi pomogne vratiti se u prošlost i spasiti svoju majku od celulita i bolesti jetre prije nego što umre 17. maja 2022., ona je odabrana ona će mi pomoći.”Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare