Jedva čekamo

John Travolta će glumiti u Tarantinovom filmu ‘Filmski kritičar’?

Priča se o Smuelu Jacksonu, John Travolti i Bruceu Willisu za film

Quentin Tarantino već ima ulogu za Samuela L. Jacksona u filmu "The Movie Critic", a sada možemo potencijalno dodati još jednog glumca "Pulp Fiction" u glumačku ekipu njegovog "konačnog" filma.

Prema Jeffu Sneideru, Tarantino ne gleda ni na koga drugog do Johna Travoltu za ulogu u "The Movie Critic". Vjerujemo da je Sneider obično, više puta, u pravu sa svojim informacijama.

Sneider također kaže da je cijeli film već snimljen, ali ništa još nije ozvaničeno zbog štrajka. Dakle, morat ćemo pričekati, nadamo se, još samo nekoliko mjeseci prije nego što saopštenje za javnost bude objavljeno.

To znači da se priča o Jacksonu, Travolti i Bruceu Willisu za film.

Ako se sjećate, postojao je izvještaj da je Tarantino želio da se Willis pojavi u njegovom filmu, uprkos uznapredovaloj bolesti glumca.

Ovo se čini kao posljednja ura za Tarantina, ansambl koji seže do filma koji ga je pretvorio u ikonu kontra-kulture 90-ih, piše World of Reel.

Sneider čak nagovještava da je još jedan glumac iz serije „Pulp Fiction“ dio „The Movie Critic“, ali da se to može naslutiti - Uma? Ving? Walken?

Prije nekoliko sedmica objavljeno je da je Paul Walter Hauser dobio ponudu za glavnu ulogu u filmu "The Movie Critic", prije štrajka. Hauser, talentovani glumac, zapravo bi se dobro uklopio kao filmski kritičar Jim Sheldon iz porno krpe “The Popstar Pages”.

Tarantino je opisao ovaj lik kao “Travis Bickle da je filmski kritičar”. Dakle, usamljena, izolirana osoba, koja slučajno recenzira filmove za underground magazin.

Film, čija je radnja smještena u 1977., planirano je da se snima ove jeseni u Los Angelesu, ali štrajk je zaustavio svoj zamah.