Region

Još dva muškarca uhapšena zbog ubistva porodice Đokić

Prema saznanjima “Novosti”, Goran Džonić je uhapšenu dvojicu muškaraca označio kao saizvršioce, to jest saučesnike u zločinu.

U isto vrijeme, pred PU Niš kamion Parking servisa donio je i džip marke “porsche cayennen” registarskih oznaka Aleksinca. Potvrde zvaničnih organa još nema.

Sa lisicama na rukama, jedan muškarac je sproveden u zgradu policije u velikoj žurbi a odmah zatim i drugi, krupnije građe, po istom scenariju, sa rukama vezanim na leđima. Dovođenje dvojice uhapšenih jedan policajac snimao je kamerom.

Pred zgradu niške policije ubrzo zatim je dovezen i “porscheov” džip, u pratnji inspektora kriminalističke policije u civilu koji su nosili pancire i pištolje na opasačima, što ukazuje na to da su prethodno učestvovali u akciji hapšenja. Dvojica muškaraca uhapšeni su oko 17 sati u Ulici Kosovke djevojke u niškom naselju Pantelej.

PROČITAJTE  Osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić odao pomagače. Stvar se dodatno zakomplicirala

“Oni su ušli u ulicu Kosovke devojke kod Pantelejske crkve i krenuli prema Pantelejskoj ulici, kada su ih, posle nekoliko stotina metara, zaskočili policajci. Očigledno su ih čekali na tom mestu jer ko uđe u Kosovke devojke, ne može ni levo ni desno, a tu je uvek gužva, tako da nema bežanja. Inspektori u civilu sa pancirima i policajci u punoj opremi, istrčali su za nekoliko sekundi i savladali dvojicu muškaraca. Sve se završilo brzo, džip je posle toga odmah zakačen za vozilo Parking servisa i odšlepan”, kaže jedan od očevidaca za “Blic”.

Očekuje se saopštenje niške policije povodom ovog događaja.

Podsjećamo, osumnjičeni za ubistvo tročlane porodice Đokić uhapšen je jučer, a policija je razgovarala i sa njegovom suprugom, rodbinom i komšijama. On je nakon zločina prisustvovao sahrani ubijenih.

PROČITAJTE  Slučaj ubistva porodice Đokić dobiva novi preokret? Sve postaje još čudnije, a u selu se pojavio i uznemirujuću grafit


Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare