Sport

Kakav bolesnik: Conor McGregor objavio sliku Poirierove kćerkice s veoma uznemirujućom porukom

Posrnula zvijezda UFC-a, Conor McGregor, poražen je prošlog vikenda u meču s velikom rivalom Dustinom Poirierom. McGregor je morao predati meč jer je u jednom trenutku nezgodno stao i potrgao si članak.

Iako je bilo za očekivati da će McGregor, ako ništa barem od šoka, na trenutak prestati s “trash-talkom” i svojim cirkusom, on je u trenucima dok mu se pružala pomoć provocirao i dobacivao seksističke komentare Poirierovoj supruzi Jolie.

McGregor očito više ne poznaje granice dobrog ukusa, ne bira sredstva provokacije i očito više nije u glavi baš sasvim čist jer drugačije se ne može objasniti ono što je Irac napravio na društvenim mrežama nakon meča.

Bolestan ispad na Twitteru

U jednoj od svojih napadačkih objava upućenih Poirieru na Twitteru, McGregor je objavio i sliku Poiriera i njegove male kćerkice te je ostavio poruku koja bi se lako mogla protumačiti i kao prijetnja smrću Dustinovoj petogodišnjoj kćeri.

PROČITAJTE  Rivali se već pitaju da li će imati povlašteni tretman. Connor McGregor najavio povratak u UFC

Objavio je tri fotografije Poiriera i kćeri i napisao “gonezo”. Ta riječ sama po sebi ne znači ništa, ali u nekom slengu to je izvedenica riječi “gone” što znači da nekog ili nečeg više nema. Dakle, može se protumačiti kao prijetnja i ne mora, ali činjenica je da je Conor pretjerao objavom slike djeteta.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare