Magazin

Kako se božićni ručak u Karleušinom domu pretvorio u pakao: Procurili novi detalji, ali i Tošićev iskaz

Božićni ručak u domu porodice poznate srpske pjevačice Jelene Karleuše počeo je juhom, a završio dolaskom policijske patrole. Ipak, daleko od toga da je ovo kraj najeksplozivnijeg braka na srpskoj estradi: Jelena Karleuša i Duško Tošić su prošli toliko bračnih kriza, da je čudo da su još na okupu, piše beogradski Blic.

Otpornost braka Karleuša – Tošić je za anale. Preživjeli su glasine o Tošićevim nevjerama, Karleušinim prevarama, njenu aferu s Tošićevim kolegom Ognjenom Vranješom te objavu eksplicitnih fotografija i snimaka.

Sve je krenulo naopako

I poslije svega toga, Karleuša i Tošić su i dalje u braku. Već po tradiciji se pojavljuju glasine da neko od njih živi odvojeno, mahom Duško, ali oboje to brzo demantiraju. Da će se taj neobičan aranžman možda i nastaviti, pokazuje činjenica da je Karleuša jučer odbila podnijeti prijavu protiv muža. Baš kao i prije dvije godine, kada ga je također prijavila za zlostavljanje.

Za Karleušu je Božićni dan počeo tužno. Samo dva sata prije ručka na kojem će sve krenuti naopako, posjetila je grob svoje majke Divne Karleuše i objavila sliku na Instagramu. Jelena je bila veoma vezana za majku, koju je izgubila prije tri godine poslije teške bolesti. Zato je i jučer, na Božić, podijelila fotografiju Divninog groba koji je uvijek prekriven svježim cvijećem.

Dan je nastavljen u porodičnom domu na Dedinju, prazničkim ručkom na kojem su ugostili i Duškovu i Jeleninu obitelj. Što je bio okidač za burnu i eksplozivnu svađu naočigled obitelji još nije poznato, ali se zna da je Jelena oko 12.20 sati pozvala policiju i prijavila da ju je Duško tukao.

Na mjesto okršaja uskoro je došla policijska patrola koja je ustanovila da je Tošić, navodno, najprije pljunuo Jelenu, a zatim je ošamario toliko jako da joj je nanio ozljede na licu. Da se napad tako odigrao potvrdilo je i dvoje svjedoka – Jelenin brat Marko i njena tetka Danijela, sestra majke Divne.

Jelena je odbila pomoć liječnika, a nije htjela ni podnijeti prijavu protiv Duška. Skoro istovjetno kao prije dvije godine, kada je policiji prijavila da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku. On je tada sve odlučno negirao i tvrdio da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku.

Policajci zbog ozbiljnosti slučaja ipak nisu htjeli da sve ostane na ovome. Inzistirali su da Jelena i Duško odu u policijsku stanicu Savski vijenac kako bi dali izjave, ali pjevačica je kroz suze kategorički to odbijala, piše Blic.

Dežurni zamjenik Prvog osnovnog tužitelja naposljetku je naložio da se obavi razgovor s prijavljenim Duškom Tošićem i svjedocima koji su prisustvovali nasilju, nakon čega bi izvršio procjenu rizika o eventualnom nasilju u porodici.

U policijsku stanicu Savski venac najprije je došao odvjetnik Nebojša Perović, advokat Duška Tošića. Perović je izjavio da njegov klijent nije kriv.

– Nikakvog nasilja nije bilo, ne postoje elementi nikakvog nasilja. Svi koji ga znaju, znaju da je on obiteljski čovjek i ugledni sportaš – rekao je Perović.

Na pitanje je li bilo šamara odgovorio je da je “sve rekao” i da “nema ništa drugo komentirati”.

– Nemam ovlasti govoriti o detaljima postupka – rekao je Perović.

Potom je u policiju došao i prvi svjedok, Jelenin brat Marko, koji je prisustvovao navodnom napadu. Marko je prvi napustio policijsku stanicu poslije saslušanja, a uskoro za njim i Jelenina tetka Danijela.

Tošić je u policijsku stanicu došao nešto kasnije i na saslušanju je potvrdio da je došlo do svađe između njega i Karleuše, ali je rekao da ni do kakvog nasilja nije došlo. Tvrdio je da je šokiran što je Jelena uopće tako nešto prijavila policiji.

– Nisam udario Jelenu, nisam je ni pipnuo, jedino je istina da smo se raspravljali. Dugo smo u braku, ja sam posvećen muž i otac. Najteže mi pada što umjesto da sam danas s djecom i u svojoj kući provodim praznik, sjedim u policijskoj stanici zbog prijave supruge. Šokiran sam ovim što mi se događa, ne mogu shvatiti što me je snašlo – rekao je Tošić inspektorima.

Duško Tošić se do kraja jučerašnjeg dana, po svom običaju, nije oglašavao o užasnom Božiću u svom domu. Karleuša se oglasila, također na sebi svojstven način, na sličan način na koji je i počela ovaj, ispostavit će se, jezivi dan: objavivši na Instagramu sliku s majkom Divnom Karleušom, koja joj je bila neizmjerna podrška tokom života, javlja Blic.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare