Magazin

Kako se našminkati za produženi efekt osunčanog lica?

Septembar je mesec u godini kada imamo želju da ten koji smo zadobili tokom ljeta sačuvamo, i to prije svega na licu jer se tu najbolje vidi. U tome nam mogu pomoći šminka i četkice, a tehniku koju u ovom slučaju primjenjujemo naziva se post summer glow.

Cilj je da delujemo ozareno i obasjano suncem, čak i kada prvo lišće počne da opada. U nastavku otkrijte savjet priznate šminkerke Gie Mills kako da u tome i uspijete.

Prema njenim riječima, najbolje je koristiti podlogu koja je za nijansu tamnija od one koju ste nanosili tokom ljeta. Ona bi u tom slučaju djelovala poput bronzera, koji licu pruža sjaj i blagu preplanulost tokom ostalih mjeseci u godini, a uz to ćete postići željenu toplu nijansu.

Pored ovog trika koji se odnosi na samu šminku, treba povesti računa i o unosu dovoljno tečnosti, kako koža ne bi počela da se ljušti i kako bi ostala dovoljno sjajna i hidrirana. A kada govorimo o ishrani, blistav ten i njegovano lice zahtijevaju dosta karotena, koga najviše ima u mrkvi, mangu, bundevi, špinatu i kajsiji.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare