Region

Kakva turska sapunica, šta je ovo. Mamić jutros iznio detalje o bogaćenju sudije “Fruteka”

Pratiti Zdravka Mamića posljednjih dana doima s veoma zanimljivim. U svojim statusima očito potpomognut mašinerijom iza sebe svakodnevno na duhovit način razotkriva, kako on kaže, pravosudnu mafiju u Hrvatskoj.

Njegov najnoviji status uz priloženu ilustraciju prenosimo u cjelosti:

“EKSKLUZIVNO

Jučer sam objavio osmrtnicu poštovane gospođe Jelke Nemet koju je oglasio gospodin posmrtna pripomoć Frutek, te vas zamolio da zapamtite datum njezine smrti – 29. svibanj 2015. godine. Danas ekskluzivno objavljujem originalni ugovor prema kojem je sudac Frutek za 60 000 eura prodao dio imovine gospođe Jelke Nemet obitelji Mihalj 4 godine prije smrti – 3. studenog 2011. godine.

Ugovor je dostupan na https://docdro.id/lmtgkFV Frutek je mislio da je pametan, pa je na ugovoru potpis gospođe Nemet, ali se zeznuo jer je nekretninu kupio njegov frend Mihalj, isti onaj koji će nekoliko godina kasnije sucu Fruteku platiti 550 000 eura za kriminalno stečen voćnjak. Predsjednik suda koji sklapa ugovore o doživotnom uzdržavanju i ne može dočekati da mu klijenti umru, pa rasprodaje imovinu za života, ovo je sjajno!”Povezani postovi: