Magazin

Kamere uhvatile djevojčicu kako luta grobljem usred mrklog mraka, majka je duboko uvjerena da su snimile njezinu pokojnu kćer

Zahvaljujući društvenoj mreži Reddit, odnosno potforumu u kojemu se korisnici zanimaju za paranormalne fenomene, iznova je aktualiziran slučaj Faviole Rodriguez, djevojčice koja je ubijena početkom septembra 2018. godine.

Za njezino ubistvo tek je prije dva mjeseca podignuta optužnica protiv Lala Anthonyja Castrilla, tadašnjeg dečka majke Saundre Gonzales, koja je te ljetne večeri otišla na posao i ostavila svoju curicu njemu na čuvanje.

Je li Lalo doista bio taj koji je skrivio Faviloinu smrt i kako, doznat će se po svršetku suđenja, ali cijela priča lani je dobila i jezivu notu jer je majka u augustu objavila snimke s groblja na kojemu je malena pokopana.

Naime, jedna porodica koja je pored groba voljene osobe postavila kamere, proslijedila joj je fotografije djevojčice koja se u mrklome mraku pojavila na tom počivalištu u Las Crucesu (Novi Meksiko).

PROČITAJTE  U mlijeku pronašla grozotu: Shvatila je da ambalaža krije iznenađenje kada je začula lupkanje

Kada je zatečena porodica upitala djelatnike groblja znaju li možda o kome je riječ, ko je curica koja se ukazala, radnici su smjesta pokazali na grobno mjesto Faviole Rodriguez, odnosno na njezin nadgrobni spomenik.

Da je to bila Faviola, čak i dandanas duboko je uvjerena i majka Saundra, koja je na svom profilu objavila fotografije i napisala da nema nikakve dvojbe da je u pitanju bila njezina djevojčica.

“Odmah sam briznula u plač i ostala bez riječi. Jer čim sam vidjela fotografije, znala sam da gledam svoju kćer. U mome srcu nema niti trunke sumnje jer ta curica izgleda kao moja kći od glave do pete. Kosa, odjeća, sve se poklapa u detalj”, napisala je, između ostalog, u statusu Saundra Gonzales.

PROČITAJTE  Zašto Tito i Jovanka nisu imali djece...

Budući da su fotografije takve kakve jesu, nastale u mraku i poprilično zrnate, korisnici Reddita su zaključili da je ipak nemoguće utvrditi identitet djevojčice, te su napomenuli da je na groblje mogao dolutati bilo tko.

Dapače, otprilike u vrijeme kada su fotografije nastale, snimke s iste kamere su otkrile i da je jedan automobil prolazio nedaleko od tog mjesta, međutim je li imao ikakve veze sa zabilježenom djevojčicom, ostat će misterij.Povezani postovi: