Svijet

Kartice otkrile zastrašujuću istinu o Bidenu: “Sljedeći put kad vam neko kaže da on treba biti predsjednik, pokažite mu ovo”

Tokom sastanka u četvrtak u Bijeloj kući, kamera je slučajno uhvatila malu karticu u ruci predsjednika Joea Bidena. Povećanje fotografije pokazalo je da kartica sadrži niz uputa koje je trebao slijediti.

Pod broj 1 stoji: “VI uđite u Rooseveltovu sobu i pozdravite sudionike.” Pod brojem 2 piše: “VI sjednite na svoje mjesto.”

I instrukcije se nastavljaju dalje. Posljednja nota podsjeća Bidena na “VI se zahvalite sudionicima” i “VI odlazite.”

Mediji naklonjeni republikancima i javnost u SAD šokirani su onim što su vidjeli. Čini se da predsjednik Biden ne može da obavlja ni najjednostavnije aktivnosti i zadatke bez jasnih uputa asistenata. Amerikanci su na društvenim mrežama sa zaprepaštenjem reagovali na ovu vijest o čovjeku koji se nalazi na čelu najmoćnije države svijeta.

“Sljedeći put kada vam neko pokuša reći da Joe Biden nije gerijatrijski pacijent zarobljen u Bijeloj kući, pokažite im ovo. Potrebne su mu bilješke s uputama korak po korak koje mu govore šta da radi, uključujući “VI sjednite na svoje mjesto. Ovo je više nego sramotno”, piše jedan korisnik Twittera.

Alarmantno je — i zastrašujuće — da Amerika ima predsjednika čiji pomoćnici moraju pripremiti detaljne kartice prije sastanaka, piše westernjournal.

“Samo ovo bi trebao biti razlog da počnemo ozbiljno, objektivno raspravljati o 25A…”(amandman o opozivu i smjeni predsjednika SAD).

Kada pišite sebi bilješke o tome šta ćete reći… Normalno.

“Neko vam je napisao scenarij kako sjediti, šta smijete, a šta ne smijete reći, kada vam je dopušteno da ustanete, itd… to VEOMA NIJE normalno”.

Svijet je već dobro svjestan Bidenovog kognitivnog pada, tako da naši neprijatelji neće naučiti ništa novo. Ipak, možete li zamisliti kakav će se smijeh zbog ovoga podijeliti kineski predsjednik Xi Jinping i ruski predsjednik Vladimir Putin? Koliko će se još demokrati i naslijeđeni mediji pretvarati da je s tim čovjekom sve uredu? Gotovo svako javno pojavljivanje završi gafom. Miješa svoje riječi, govori besmislice i gubi tok misli dok govori, piše westernjournal.

Njegovi problemi bili su očiti kada je pokrenuo svoju kampanju u aprilu 2019., a njegovo se stanje stalno pogoršavalo u posljednje tri godine. Da nije predsjedao najnesposobnijom upravom u modernoj historiji, moglo bi ga se gotovo žaliti.

Jasno je da Biden nije sposoban voditi državu. Što postavlja pitanje – ako Biden zapravo ne odlučuje, ko to radi za njega?, pitaju se u westernjournalu.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare