Film

Keanu Reeves na meti manijaka. Muškarac dobio zabranu prilaska

Kean Reeves (58) dobio je odobrenje za privremenu zabranu prilaska za muškarca koji se navodno više puta neželjeno pojavio u njegovom domu.

Hollywoodska zvijezda, poznata po ulogama u filmskim franšizama “Matrix” i “John Wick”, rekla je da su ga navodni incidenti učinili “znatno uznemirenim i iznerviranim”.

Bizarne stvari u ruksaku

U sudskim dokumentima do kojih je došla novinska agencija PA, Reeves je tvrdio da je 38-godišnji Brian Keith Dixon šest puta posjetio njegovo imanje u okrugu Los Angeles.

Jednom je čak i spavao u glumčevom vrtu.

Incidenti su se dogodili u tromjesečnom razdoblju između novembra prošle i januara ove godine, prenosi Breakingnews.

U dokumentima je također navedeno da je tokom drugog upada na imanje Dixon ostavio ruksak na posjedu. Ruksak je sadržavao “bizarne” predmete uključujući pribor za testiranje DNK.

Dixon se oglašavao “nesuvislo i alarmantno na društvenim mrežama”. Nazivao se “Jasper Keith Reeves”, očito pokazujući svoje uvjerenje da su on i Reeves rođaci”, naveli su u dokumentima.

U vlastitoj izjavi Reeves je rekao:

Keanu Reeves: Slučaj na sudu

“Tokom proteklih nekoliko mjeseci bilo je više incidenata u kojima je tuženi nepozvan posjetio moj dom. Ušao je na moj posjed. Tražio je pristup mom domu i želio je da me kontaktira.

Uznemiravanje i prijetnje uzrokuju moju znatnu uznemirenost. Svjestan sam da je u toku krivična istraga protiv tuženog zbog njegovog uznemirujućeg ponašanja.

Želim zaštititi svog partnera i prijatelje koji žive ili provode vrijeme u mom domu.”

Mjera zabrane odobrena je do 24. februara. Za taj dan je zakazana sudska rasprava o ovom predmetu.

Privremena zabrana prilaska nalaže da Dixon mora ostati najmanje 90 metara udaljen od Reevesa cijelo vrijeme.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare