Sport

Klopp o zvijezdi Liverpoola: Izgledao mi je kao neki reper, rekao sam sebi “nemaš vremena za ovo”

Jurgen Klopp dao je zanimljiv komentar o jednom od najboljih igrača svojih 'Redsa' - Sadiju Maneu.

U novom dokumentarcu koji će danas biti emitiran na Rakuten TV-u Klopp je rekao kakav je dojam stekao o senegalskom krilom napadaču kada ga je tek upoznao.

Bilo je to u doba dok je Klopp još vodio Borussiju Dortmund, a Mane je igrao za Red Bull Salzburg. Klopp je tražio pojačanja, a kaže da nije bio previše impresioniran kada je prvi put vidio Manea.

"Sjećam se prvog susreta sa Sadiom. Bilo je to u Dortmundu. Imao je bejzbolsku kapicu koju još i danas ima. Izgledao mi je kao neki reper. U prvi sam mah pomislio: 'Nemam ja vremena za ovo'. Naša tadašnja momčad nije bila loša i tražio sam nekoga ko može podnijeti da nije starter otprve, nekoga ko će se razvijati", rekao je Klopp.

"Inače bih rekao da imam dobar osjećaj kako procijeniti ljude, ali pogriješio sam. Pratio sam mu karijeru, bio je jako uspješan u Salzburgu, a u Southamptonu je dominirao", dodao je njemački stručnjak o igraču koji je Anfield stigao 2016. za 34 miliona funti odštete.

"Bilo je to sjajno što je potpisao za nas. Sadio je želio raditi sa mnom, kao i ja s njim, pa je to bila dobitna situacija", zaključio je Klopp o jednom od najboljih igrača današnjice koji je odigrao super važnu ulogu u osvajanju Liverpoolove Lige prvaka prošle sezone.