Magazin

Komentar Milene Radulović ispod objave Ane Nikolić raspalio društvene mreže

Nakon što je pjevačica Ana Nikolić, zajedno sa brojnim drugim javnim ličnostima podržala Milenu Radulović, glumicu koja je optužila Miroslava Miku Aleksića za višestruko silovanje, uslijedio je i Milenin komentar na Instagramu, koji je bukvalno zapalio korisnike društvenih mreža.

“Ne poznajem lično ovu mladu damu, imaš svu moju podršku! Dosta je bilo tišine!”, napisala je Ana Nikolić, a potom je uslijedio Milenin komentar.

“Dugo sam mislila da l’ ovo da napišem, a odmah sam poželjela. Ja sam pi*ko Milena! Hvala”, bila je reakcija glumice o kojoj su ubrzo počele da bruje društvene mreže.

Ovaj komentar se odnosi na jednu od viralnih rečenica koju je Ana izgovorila u telefonskom razgovoru, kada je bivšem suprugu “uništila” automobil (Ja sam pi*ko Ana).

PROČITAJTE  Godina od smrti Rialde Kadrić. Poznata glumica preminula je na ulici, baš kao i njena majka
Prepiska postala hit

Nedavno je poput bombe odjeknula ispovijest glumice Milene Radulović, u kojoj tvrdi da ju je u njenoj 17. godini više puta silovao ugledni beogradski učitelj glume Mika Aleksić.

U snažnom svjedočenju koje je Radulović dala za “Blic”, mlada glumica je, između ostalog, rekla:

“Mika je vodio računa da se to (seksualno zlostavljanje, prim. aut.) dogodi u toku časa, ali u sobi pored one u kojoj su bili ostali učenici, ili u periodu kada se zbog prijemnog na FDU intenzivira rad. Nije ostavljao prostor da neko posumnja da se tu dešava nešto toliko užasno.”

Glumci, pjevači, voditelji, novinari, politički aktivisti, članovi i predsjednici nevladinih organizacija – svi oni stali su u odbranu i pružili podršku glumici Mileni Radulović.

PROČITAJTE  Hlače širokih nogavica vrući su trend ove sezone. Ovi modeli čizama najbolje se slažu s njima

Pored mnogobrojnih komentara podrške koji su od glumaca Milana Marića, Aleksandra Radojičića, Ivana Bosiljčića, Miodraga Radonjića, Gorana Šušljika, koleginice Nine Janković, Jelisavete Orašanin, Ane Franić, Nade Šargin, voditeljke Marije Kilibarda, Minje Miletić i Irine Vukotić stigle na Instagramu, javne ličnosti su o ovoj temi bile naročito glasne i na Tviteru, te su pozvali na solidarnost sa Milenom Radulović. Pojedini od njih, prepričali su i svoja lična iskustva sa Mikom Aleksićem, piše Nova.rs.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare