Vijesti

Konaković ide na proteste: Arijana, Munevera, Muriz i Ifet porazili su korumpirani sistem! Ko bi bio sljedeći da se nisu ovako borili?

Povodom protesta koji će danas od 13 sati biti održani u Sarajevu “Pravda za Dženana i Davida” oglasio se lider Naroda i Pravde Elmedin Konaković.

“U dugoj i teškoj borbi su Arijana, Munevera, Muriz i Ifet porazili korumpirani sistem! Dokazali su presudom Vrhovnog suda da je saobraćajna nesreća montirana, a potvrđena je i optužnica protiv grupe koja je prikrivala i lažirala dokaze o ubistvu Dženana Memića. Jedan je mladi život ugašen, a država se trudila da se to ubistvo nikad ne rasvjetli! Cijeli sistem protiv istine!”, ocijenio je Konaković.

Kaže da ga stalno muči pitanje šta bi bilo da su se Arijana, Munevera, Muriz i Ifet predali?

“Šta da se nisu borili ovako lavovski? Ko bi bio sljedeći? Zato ću danas ići na proteste. Idem kao roditelj. Idem da se barem malo odužim ovim hrabrim ljudima zbog borbe koju vode za sve nas. Vidim na mrežama da će mnogo kolega političara danas doći i da pozivaju ljude. Iz različitih su stranaka i to me iskreno raduje. Ovo nikako nije politička priča.
Ovaj će slučaj politizirati samo oni koji danas ne stanu rame uz rame sa Memićima, nikako oni koji na proteste dođu!
Pravda za Dženana!”, napisao je Konaković na Facebooku.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare