Politika

Konaković nikad brutalnije SDA-ovcima: Ako to još jednom uradite počet ću pričati jezikom koji razumijete! Bela ciao bando!

Elmedin Konaković, predsjednik Naroda i Pravde poslao ja jasnu poruku SDA-ovcima u kojoj im je zaprijetio otkrivanjem određenih skandala.

On se prvo osvrnuo na hapšenje Edina Vranja u Srbiji zbog navodnih ratnih zločina i na to kako je urušeno bh. pravosuđu. Na kraju je poslao SDA-ovcima poruku:

“p.s. A ako nastavite sa lažima da Narod i pravda na bilo koji način vrijeđa reisu-l-ulemu, obratiću vam se po toj temi jezikom koji razumijete! Reći ću vam ono o čemu šutimo, kakvo ste nam poniženje priredili, i nama i reisu i Erdoganu! Bella ciao bando nesposobna, licemjerna! “, naveo je Konaković.

Što se tiče hapšenja Vranja i stanja u pravosuđu Konaković kaže:

“U novembru sam 2019. godine na tribini u Goraždu govorio o kukavičluku naših lidera i temi u kojoj nas ponižavaju! Hapse nam borce na pravdi Boga, a naše kukavice sve to mirno posmatraju. Poslao sam tad pitanje glavnoj tužiteljici Sabini Sarajliji: “šta je Kantonalno tužilaštvo Kantona Sarajevo uradilo po pitanju procesuiranja ratnih zločina?” Odgovorila mi je pitanjem: “Možete li biti malo precizniji?”

Mogu. Dok okružna tužilaštva po manjem bh entitetu privode i saslušavaju borce neselektivno, stotine ljudi, ova naša nisu u stanju kod presuda za genocid procesuirati saučesnike! Iz presuda za genocid Krstiću, za opsadu Sarajeva Galiću i još nekih, na stotine saučesnika je MORALO odgovarati.

Krijete se iza Strategije na državnom nivou, igraju se sa vama prosječni pravnici, zato što ste kukavice i što je vaš fokus na čuvanju stražnjica stranačkih srednjoškolaca, bezdiplomaca i drugih počinilaca krivičnih djela!

Na našim se granicama šepure njihovi zločinci bez straha, a na njihovim se naši vitezovi rata vade iz vozila i procesuiraju. Sve zbog toga što odgajate podanike i takve promovišete. Zbog toga što nam kičme savijate do poda i učite nam djecu da budu poslušnici. Sad kad bi trebalo da odgovori neka institucija, najjače oružje koje imate je PR i zaštitarska služba na KCUS i armija botova! Informacije o hapšenju i spiskovima za hapšenje trebalo je da nam obezbijedi OSA, srednjoškolac i Kalimero?!

Takav korumpirani sistem ne može zaštititi naše najbolje i najhrabrije, one bez kojih ove zemlje ne bi bilo. Kukavice ste i trgovci! “, naveo je lider NiP-a.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare