Politika

“Kriv sam što sam čovjek”: Pavlović nakon skandala izašao pred Prijedorčane i ovo im poručio

Dalibor Pavlović, još uvijek aktuelni gradonačenik Prijedora, obratio se okupljenima na skupu podrške u Prijedoru.

“Dragi prijatelji, moji sugrađani, srce mi je puno kada vidim da ste po kiši došli u ovolikom broju. Vi ste moji, ja sam dio vas, bio sam uvijek uz vas. Ovaj politički progon, mene i moje porodice, brutalno vrijeđajući, mene moje roditelje, suprugu, evo do čega je doveo. Kriv sam što sam čovjek, što sam radio 16 sati dnevno, i subotom i nedjeljom. Doveo sam grad u stanje stabilizacije, ovo je prava slika Dalibora Pavlovića i ljudi koji rade sa mnom”, rekao je on na skupu, prenosi Srpska info.

Naime, u Prijedoru je u toku skup podrške gradonačelniku Daliboru Pavloviću. Na skup podrške Pavlović je stigao sa suprugom.

“Dalibor je isplatio sav dug, to je moj grijeh, to je ono što njima smeta, zato montiraju slike, kažu narkoman sam, alkoholičar, nestabilan zar takva ličnost može popraviti stanje. Kakvi su onda oni što su ovo ostavili”, naveo je Pavlović pred okupljenima i dodao:

“Napali su me kada mi je žena bila u babinama, sve mogu dozvoliti da mi diraju, ali porodicu ne, porodica je svetinja svih nas, Bog je taj koji sudi, neka meni sudi po mojim djelima a njima po njuhovim, ne planiram nikome da se svetim, ali pravdu već tražim i na sudu, mora se dokazati ko dira privatni život, a ko vodi politiku. Gledam Vukanović prijeti da će nešto objaviti još o menipa iznesi ako imaš obraz i čast, izađi Vukanoviću na izbore pa ćeš vidjeti kako ćeš otresi. I neki Nešić kao neka moralna gromada meni govori da ja treba da podnesem ostavku”.

“Sva kuhinja protiv mene je došla iz kafića na ćošku”, rekao je Pavlović pokazujući na zgradu pored Gradske uprave.

Pavlović je rekao da su Marko Munjiza i Stanislav Liščinski također učestvovali u ovome što mu se desilo.

“Ako imaju argumente da sam ja nešto ukrao neka dođu i kažu. Da su oni doveli ovdje Cecu ne bi imali ovoliko ljudi”, rekao je Pavlović misleći na opoziciju.

Pavlović je pred okupljenima izjavio i da je razgovarao sa patrijarhom Porfirijem i pozvao ga da dođe u Prijedor.

“Imam informaciju da će doći 22., svi ćemo doći i ja ću doći”, rekao je on.

Pavlović je istakao da će ovaj skup trajati do zore ako on bude pričao o svemu što je uradio za grad Prijedor za nepunih 10 mjeseci.

Pavlović je obavijestio javnost da će se povinovati zahtjevu stranačkog šefa Milorada Dodika koji je tražio da podnese neopozivu ostavku na mjesto gradonačelnika.

Dodik je taj zahtjev uputio nakon skandaloznih fotografija koje su ovih dana procurile u javnost, a na kojima prvi čovjek Prijedora navodno pijan i predoziran tabletama leži u toaletu pored WC šolje. Pored fotografija, pojavila se i navodna prepiska koju je Pavlović imao sa jednom ženskom osobom, a u kojoj je prijetio da će se ubiti.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare